dijous, 14 de gener del 2016

Per si a algú li pot interessar i té un xic de temps per perdre, he penjat 55 aquarel·les al vestíbul dels Lluïsos de Gràcia, a la plaça del Nord. (Xevi)- Xavier Viladés

6 comentaris:

  1. Enhorabona, Xevi. Pots informar-me del horaris de visita i de les dates fins que estaran expostes (o be del teèfon dels Lluisos)?
    Agraít per endevant!

    mago

    ResponElimina
  2. Et felicito per la teva exposició. La vaig veure el divendres i fa molt de goig. Les aquarel.les teves com sempre destaquen per la nitidesa i transparència que jo admiro i t´envejo (sanament) el bon dibuix i l´elecció dels temes.Enhorabona¡¡¡

    ResponElimina
  3. Goico, sé que els Lluïsos estan cada dia oberts des de les 5 a les 10 del vespre. Els caps de setmana obren els matins. El dissabte, matí i tarda.

    ResponElimina
  4. Ja que veig que no deus haver obert el teu e-mail, en un missatge t'hi he escrit que l'altre dia vaig anar a veure la teva exposició i, com que duia la màquina de fotos, fins i tot vaig fer una foto de l'espai dels Lluïsos i la vaig baixar al teu correu electrònic. Mira-ho. De totes maneres, et felicito per les teves aquarel.les.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.