dimecres, 7 de novembre del 2012

l'església de Sant Miquel del Port

He començat aquest tema sense massa convicció perquè la llum no era la més indicada i marcava escassament els volums. A l'hora de plegar ha sortit el sol que m'ha permès afegir alguna ombra a la façana de l'església. Però, malgrat les llums o les ombres, he passat un bon matí i en bona companyia.

7 comentaris:

  1. Xevi, te ha quedado muy, pero que muy requete bien! Me gusta mucho y encima has sabido aprovechar ese sol que yo no tuve la paciencia de esperar.
    Encuentro que hiciste bien de no pintar toda la fachada, porque al ser frontal (no me suele gustar pintar frontalmente), con los árboles y fachada a su derecha le has sabido coger una buena perspectiva. Te felicito. Los colores también me gustan mucho.

    ResponElimina

  2. Muy bien Xevi!!! así quiero pintar yo cuando sea grande, un abrazo.

    ResponElimina
  3. Un bon encuadrament qua jo no vaig saber veure malgrat estar pintant al mateix lloc. Felicitats.

    ResponElimina
  4. Et felicito, Xevi, d'un tema que era tant "pla", has fet una composició molt bona, i amb el teu bon estil de sempre, t'ha quedat una aquarel-la estupenda. ¡Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Amigo Xevi, en el comentario que hiciste de mi acuarela, preguntaba por la tuya, ya la he encontrado y me ratifico en mi opinión, una acuarela muy bien realizada con un estilo muy personal, de verdad que te felicito.
    Abrazos

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.