dimecres, 22 de febrer del 2012

Un carrer del Poble Espanyol

10 comentaris:

  1. Avui m'he acomiadat "a la francesa" de La Colla. Si bé havia d'anar a dinar amb uns amics, el cert és que pintant a l'ombra he agafat fred i he hagut de plegar quan començava a estornudar. Així és que, els dos arbres, les taronges i el reforçament de les ombres, els he acabat a casa. Felicitacions a l'Audi per la gestió dels permisos per poder pintar al Poble.

    ResponElimina
  2. Això de l'ombra....espero que no t'hagis refredat però en l'aquarel·la tant a l'ombra com a la part soleiada li has tret molt bon partit.

    ResponElimina
  3. Antoni, espero que no t'hagis refredat, m'agrada el teu treball, peró especialment la part de la meitat dreta, he fet la proba tapant a mitja pared d'ombra i queda una aquarel-la preciosa. M'afageixo a las felicitacions a l'Audi. ¡Una abraçada als dos!

    ResponElimina
  4. No cal que em juris que les taronges les has fet a casa. No t'imagino pintant deu taronges entre esternut i esternut i qu et quedessin tan rodonetes! Sense conya, una aquarel.la resultona.

    ResponElimina
  5. Ho sento Antonio aquets vegado t'has passat entre les taronges i el personatge.

    ResponElimina
  6. Máxima precisión! Te felicito porque parece que nunca hayas roto un plato... te colocas en un rincón... y te salen unas acuarelas muy bonitas!

    ResponElimina
  7. LA CASA ES GENIAL PERO LAS NARANJAS ESTÁN TAN BIEN QUE ME DAN GANAS DE HACERME UN ZUMO, UN ABRAZO.

    ResponElimina
  8. no se que representa esta parte del pueblo pero a mi que he hecho caminando dos veces el camino de santiago, me da la impresion de estar delante de uno de esos edificios por los que he desfilado delante de ellos muy bien por su realismo

    ResponElimina
  9. Acuarela un poco "fría", no me extraña si estabas en la sombra pero no obstante el resultado es el acostumbrado, viva la paz, el sosiego y el bien hacer. Espero que el conato del resfriado no pasase a más.
    Un caluroso abrazo

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.