divendres, 10 de febrer del 2012

Volía pintar els anecs de l'estany. Agues sigut massa.
Posted by Picasa

7 comentaris:

 1. M'agrada molt, Antoni, amb el retall de l'esquerra, ara la composició queda perfecta i fa fixar l'atenció al monument de "la cuadriga desconeguda" (perqué hi ha agut polémique sobre de quí es tractava), el tractament del monument, t'ha quedat molt bé, i al haver fet els arbres foscos, el fa destacar.L'aigua també fa un bon efecte. Una abraçada!

  ResponElimina
 2. Un altre día pintaré els ànecs.Peró el que compte per mí és que t'agradi.Tonets Teresa.  La quadriga desconeguda, no és tan deconeguda. Es tracta del "Carro de l'Aurora". No recordo qUi de les companyes va dir-ho el mateix dia al parc. El monument vaig enllestir-lo pràcticamant el mateix dimecres. La resta, la floresta i els reflexos de l'aigua, he hagut de barallar-me molt a casa. de totes totes t'agraeixo els ànims, Lluis.

  ResponElimina
 3. Ya ves lo que te dice Tonet...con unos patitos hubiese quedado de coña!!
  Esa cuádriga de "qui sigui", quizás lo hubiese definido un poco menos. Su reflejo en el agua muy bien y la acuarela, en si, te quedó muy bien.
  Ya empiezas casi a finalizar las acuarelas en el mismo lugar. Eso es importante.
  Un abrazo.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Aun me falta mucho para terminarlas in situ,y más ahora que empleo un formato mas grande(31X46).Es posible que vuelva al de antes. (27X35), veremos. Gracias por tu comentario.

   Elimina
 4. m'agrada antonio esta molt ben traballada i acabada animos.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Merces Santiago, una altre cosa, potser no,peró treballada si que ho està. Fins a ¿Betulo o a Barcino?.

   Elimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.