dijous, 2 de febrer del 2012

vallvidrera



Feie un dia plujós , que podie deperar quelcom interessant . Vaig pintar una aquarel.la , en que tot ere realment "moll sobre moll" . Pro quan ja has fet el cel amb aquesta técnica i has aplicat la primera capa sobre dibuix , esperes que s'aixugui una mica l'aigua per continuar .. Pro aixó no ere possible . Recordava els que es van quedar calentets al bar .. i vaig decidir anar amb ells . Ancara vaig puguer fer un parell de dibuixos , massa ràpids .
En arrivar a casa i treure l'aquarel.la per acavar-la , la vaig trovar totalment emborronada !.. com si l'agués mullat i fregat amb un plástic , que es el que va passar en guardar-la més molla del que pensava i sense aplicar-li un paper absorbent . Experiencies !

6 comentaris:

  1. doncs era un bon moment per començar de nou, una ganga d'aquarel·la, els dibuixos, funcionene! tonets

    ResponElimina
  2. Alex, els dibuixos estan molt be i per la resta no et preocupis. Com tu dius, una experiencia. Tot serveix.

    ResponElimina
  3. Aleix, no había visto esos dibujos. Están bien.

    ResponElimina
  4. Aleix, vares fer lo que sen diu la técnique del "mollat sobre mollat", llástima no haverla vist, potser ha quedat més bé de lo que et sembla. Dels dibuixos, prefereixo el paisatge de la dreta, está molt bé. i amb aquets tons grissos, queda molt encertat l'efecte de dia plujós. Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Que bien se lo montan algunos!
    Desde el bar Coloma, calentitos, tomando café y disfrutando de una vistas espectaculares.
    Enhorabuena!!

    ResponElimina
  6. Muchas gracias por vuestros comentarios !. Lluïs , l'aquarel.la , va ser un "mollat sobre plástic". Creia que es podíe esborronar una mica .. pro que potsé m'ajudaria a copsar l'ambient.. Pro va quedar totalment inservible!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.