dimecres, 29 de febrer del 2012

Palau de la Música.. Darrerament, estic poc a Barcelona .. i massa poc amb la colla dels dimecres.. Avui estava mentalitzat per pintar al carrer .. pro en el darrer moment he sapigut que el lloc escollit ere el Palau de la Música . Un gran repte pictoric , perque es ple de formes geométriques, de plans superposats , de coloraines , de llums artificials ... del "barroquisme "del modernisme .. que t'atrau a sobredibuixar, ...que et fa costarut sintetitzar ..Un repte del que m'ha sortit una mediocritat d'aquarel.la .. pro volguen ser honest amb mi mateix , la ensenyo perque aquí no es tracte de demostrar el que fas be , sino de demanar que t'ensenyin a millorar

6 comentaris:

 1. La trobo força bé. Té profunditat i has agafat un espai bonic.

  ResponElimina
 2. Sí que se't trobava a faltar.Si ets fòra per illor ho cel·lebro, T'ha quedat bé, però em sobren les figures de primer terme, no la columna.

  ResponElimina
 3. Muy bien ambientada, pero creo que la foto no le hace justicia.

  ResponElimina
 4. Pot ser sí, que la foto ha quedat un pel fosca, però com que no vaig veure l'original, no puc jutjar. On estaves pintant, que no et vaig veure?

  ResponElimina
 5. Aleix, em sap greu, no haver vingut precisament el dia que ho vares fer tú, amb tants dies sensa veuret. Crec que la teva aquarel-la no está tan mal com creus, la foto no ajuda molt a resaltar el colorid del tema, peró has fet un bon ambient. Una abraçada¡

  ResponElimina
 6. La única pega que le puedo encontrar es que te ha quedado un poco oscura, pero es un tema muy difícil y lo has resuelto muy bien y como dices muy bien, lo importante es el estar, el continuar manteniendo la ilusión por la pintura, también yo te encontraba a faltar.
  Un abrazo

  ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.