dijous, 2 de febrer del 2012

 
Santa Anna.
Posted by Picasa
A les 9.05 ja estaba a l'estacio esperant al vestíbul. al cap de poc temps va arribar en Diego S.S. i ningú mes- ¡aixó es que'l temps els ha acoquinat!-Vam pensar. Nosaltres a pintar a un lloc arrasserat. P.D. Perdó per dubtar dels més valents i valentes.

9 comentaris:

  1. quina delícia visual, molt bé boro, molt bé! t'apropes a l'hiperrealisme, quin gustet més bo
    tonets guapu

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Hola!Teresa, m'apropo al hiperrealisme, peró encara em manca molt cami encara per semblar-me als germans Santilari, que tant t'agraden. Molts petons i merces pel "piropo".

      Elimina
  2. Muy "chula" Antoni. Pero otro día que volvamos a coger los FGC, recuerda que algunos cogemos el tren en otras estaciones.
    Te felicito por este trabajo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No vam caure en aquest detall,o tindre en compte un altre vegada. de totes maneres feia una mica de mandra pujar a Vallvidrera amb el mal temps que feia. Gracies per trobar molt "chula l'aquarel·la.

      Elimina
  3. Feia mal temps, allá arriba y por lo que veo, abajo hacía un tiempo espléndido.
    La hiciste allí? He estado muchas veces en esta iglesia, pero nunca la vi con tanta panorámica. Está muy bien la acuarela. Te felicito.
    Un abrazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Al fondo de la c/.Rivadeneyra, a mano izquierda aparece la plaça Ramon Amadeu, desde este punto se ve toda la panoramica del conjunto de Santa Anna. Llovia con bastante intensidad, el día era plomizo pero con los colores, a veces uno es capaz de transformarlo en un dia radiante.¡Ah! se me olvidaba, hay una cornisa muy generosa que te proteje de la lluvia. Fins el dilluns a Sant Jeroni de la Murtra o el dimecres a donde toque.

      Elimina
  4. Antoni, vareu fer la mateixa esglèsia el Diego S. i tú, ell la va fer amb sol i tú amb un día gris, les dues versions m'agradan, et felicito també per la teva versió, quasi es note el fret. BRRRRRRR !!!
    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El día era molt mes gris del que es veu a la pintura. Realment si que en feïa de fret, ¡¡¡REQUETEBRRRRRRRR!!!

      Elimina
  5. Antonio, t'ha quedat molt nítida i ben estructurada

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.