dimecres, 1 de febrer del 2012

BCN des de Vallvidrera


Torno a penjar l'entrada ja que l'altre se n'ha anat a can pistracs.
Avui no erem gaires però ho he passat molt be pintant a l'estació del funicular, no ens mullavem i no freia fred. El resultat, però, no ha estat gaire espectacular.

7 comentaris:

  1. Et felicito, Teresa, has fet una panorámique molt maca i espontánea, es nota el fret i el dia lluviós, encara que vares estar bé dintre de l'estació. Una abraçada!

    ResponElimina
  2. ME GUSTA MUCHO TERESA,SUPER AGRADABLE, PERO DONDE ESTÁ LO DEMÁS, UN ABRAZO

    ResponElimina
  3. Com es pot veure, gairebé tots vam pintar la panoràmica sobre Barcelona, perquè era allò que es veia tot estant a eixoplug. Aquarel.les amb aigua del cel, malgrat l'aparent maridatge, no congenien. S'et mulla el paper descontroladament i és un fàstic! Estupenda la teva panoràmica.

    ResponElimina
  4. Teresa, esa panorámica me gustó cuando me lo enseñaste. Me sigue gustando ahora.
    Es lo más hermoso que se ve en Vallvidrera. La altura y esa vista.
    No estoy de acuerdo con Toni cuando dice que la acuarela con el agua del cielo no congenian... pues creo que sí. Siempre y cuando sea una lluvia muy ligera. Si no, se borra todo.

    ResponElimina
  5. bona panoràmica teresa, sencilla però amb garbo, crec que la vas fer totalment a dintre, no importa gens ni mica, però pel que fa als comentaris sobre l'aigua de la pluja, és excel·ent per l'aquarel·la a BBAA hi havia un professor de tècniques pictòrique que ens exigia guardar l'aigua de la pluja per pintar-hi, no ho vaig fer mai, ni tampoc he comprat aigua destilada com es recomana, però sí que hi ha diferència en el color resultant i segons díuen en la conservació
    tonets guapa!

    ResponElimina
  6. Preciosa acuarela, Teresa. Has conseguido algo muy difícil, interpretar un día gris con unos tonos muy agradables.
    Me ha gustado un montón!!

    ResponElimina
  7. Hola amics. Gracies pels vostres comentaris. El tema era una de les poques possibilitatats...Aquest apunt el vaig fer in situ. El que vaig fer dintre va ser dibuixar a tinta que vaig esguerrar al posar-hi color amb retoladors....

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.