dimecres, 29 de juny del 2011

Una palmera, una ombra.


¿Cóm fa Zbukvic en aquell video seu per a ficar personatges amb tèmpera després de tenir acabades les barques -i que el tal personatge sembli no un "pegot" sinó versemblant tot i que només consta de dues pinzellades i mitja? Misteris que espero resoldre amb el temps...! Mentres tant, jo havia pensat el personatge des de el principi, i a la fi l'he acabat re-dibuixant a casa, grr..., uf..., brr... vale! Ya.

Salutacions a la Colla que admeten gentilment passatgers. I quina calor!


5 comentaris:

  1. Carlos, te felicito porque te ha quedado genial! Sí, ya noto algunos retoquillos en la persona que has resuelto muy bien, le dá un toque humano que se agradece y finalmente resolviste muy bien lo de las banderitas...que parecían un pegotillo y que ahora añadiendo la nueva, has resuelto el problema. Parece mentira como esos pequeñísimos detalles pueden hacer cambiar tanto una acuarela.
    El color de la sombra del casco de la embarcación me encanta.
    Te queremos ver a menudo en estas salidas!!!!
    Un abrazo.

    ResponElimina
  2. M´agrada molt Serrate, aquarel.la ben resolta, amb un tema no gaire lluït.

    ResponElimina
  3. Carlos, L'Zbukvic, com el Castagnet, posen sempre un toc de blanc sobre el cap i espatlles dels personatges ...Potsé aixó el separaríe una mica de les barques ..
    Pintes amb molta soltura . Enhorabona !

    ResponElimina
  4. Está molt bé, Carles, et felicito per tenir un estil tant espontáni.
    Gracies per la teva proba/rectificació que vas fer de la meva aquarel-la, i que m'has enviat per e.mail, procuraré penjar-la com etjemple per tots.Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Hola a tots.
    A l'entrada es poden afegir unes dades: va ser A. Borreguero que em va suggerir de simplificar el gest del personatge i va encertar de ple. Gràcies! Un de vosaltres (Jordi o Lluis o Joshemari) em va parlar de Carles Pellejero i sí, em sonava, però no sabia de què... ara ho sé: ell sí fa unes magnífiques barques varades a la sorra que jo ja havia vist al seu blog a través d'un enllaç de Joshemari que havia pintat amb ell a Arenys... però m'havia oblidat i quan vaig ser davant de les barques va saltar l'inconscient i "vaig veure un tema"... per això és tan important veure treballs d'altres...

    Por tanto, gracias Joshemari porque en el fondo el tema, sin acordarme, me llegó a través tuyo... ¡Que cosas! En cuanto al retoque de arreglar el pegotillo añadiendo... ¡más pegotillos! se me ocurrió en casa. Pensé lo mismo que tú: ¡parece mentira!

    Gràcias Jordi. Cap tema del port olímpic era massa lluït, ho haveu anat comentant tots. El dia a més era molt "aplatanant" i no diem cap mentida si li atribuim la causa de certa desgana.

    Tens raó, Aleix, el toc del blanc de Xina o tèmpera directa dels dos autors ... aquí n'hi ha però la figura està massa insistida per tot arreu... arriba un punt que dius "ja!, fi!"

    Gràcias Lluis, si creus que ha de servir...
    Salutacions cordials

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.