dijous, 29 d’abril del 2010

Jardins de l'Escola Industrial




Sembla que per un dia hem coincidit quasi tots en el mateix indret, encara que la percepció de cadascú sigui, com sempre, diferent. Avui, contra el meu costum, he hagut de fer alguns retocs a casa amb l'esperança d'haver-ho millorat. A veure què n'opineu vosaltres.






paper Arches, 300gr, gra fí, mida 38x28cm

9 comentaris:

  1. hi ha un retallet en la teva obra que trobo preciós: el balco i l'arbre amb la farola i el noi que camina, una deícia, bon fer!!
    t

    ResponElimina
  2. Està molt bé Albert, fins i tot la farola que jo no la vaig posar...ara que hi penso.

    ResponElimina
  3. Els ultims retocs han millorat la teva aquarel.la, especialment l´arbre de la dreta que jo el trobava massa important. Molt bé¡¡¡¡

    ResponElimina
  4. Trobo que els personatges, principalment el vermell, li donen molta vida. M'agrada.

    ResponElimina
  5. Albert, a mí más que el "noi" que camina me gusta más la "noia" de rojo. Vale?
    El conjunto está bien pero el edificio tendrán que explotarlo como la segunda torre de Pisa. Se cae a la izquierda. Suerte que no es la chimenea!
    También noto que le has dado algún retoque, ahora está mejor.
    Supongo que estas travesuras las hace, la foto.

    ResponElimina
  6. Albert, crec que no es el millor que has fet,peró m'agrada, m'agraden aquests tons suaus que queden molt bé amb el contrast de la noia vermella. Es cert que l'edifici cau, peró no et preocupis, aixó passa subint a tot-hom al treballar a l'aire lliure amb el suport que ara cau cap aquí, ara cap allá.

    ResponElimina
  7. Gràcies a tots pel vostre comentari. Per tranquil•litzar-vos, us diré que l'edifici no us caurà a sobra. Ha estat la foto, que em va quedar una mica torta de la banda esquerra i, al retallar-la, es nota més, però a l'original no cau.

    ResponElimina
  8. Bueno, al final me he decidido y he cambiado la foto. No sé a vosotros, pero a mí me resulta muy difícil, al hacer la foto, que me cuadren perfectamente las cuatro esquinas. Por eso luego, al recortar los bordes, a veces se ve torcido. Ahora ha quedado algo mejor.

    ResponElimina
  9. és difícil, potser Diego Arias, que és fotògraf (no m'equivoco oi?) ens podria ajudar a fer bones fotos "in situ"

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.