dijous, 14 de maig del 2015

Barcelona, Arc de Triunf.
Aquarel·la.



11 comentaris:

  1. Dues formidables aquarel.les, que si no pintés, com pinto,
    m'agradaría haber pintat jo mateix. Mira tio... estàn collonudes.

    ResponElimina
  2. les dues m'agradan molt, però la segona m'impresiona per la seva simplicitat.

    ResponElimina
  3. Quim, has pintat sis aquarel.les del mateix tema i a qual millor. D'aquestes m'agrada molt la segona, té una composició original, amb un arc diminut, una explanada inmemsa, i unes bicicletes que li dona varietat i atractiu ; s'han de tenir les ideies molt clares per plantejar aquest tema i treure un resultat tan excelent. És molt bona, a l'alçada d'un gran pintor.
    Felicitats ,"dues vegades"i una abraçada

    ResponElimina
  4. Suerte para ti que la próxima semana ya no volvemos a este lugar, porque creo que has agotado las composiciones que este arco pueda dar. Y todas. GENIALES!!!!
    No sé si porque son nuevas, pero te has ido superando semana a semana. Éstas últimas las encuentro mejores. Me gusta el de las personas sentadas contemplando o acosando a un vehículo que osó pasar por ahí, pero el de las bicicletas es un arrojo de imaginación y de buen gusto. Me encanta!! Me quito el sombrero!

    ResponElimina
  5. Cuanto oficio y recursos tienes Quím!! Solo el tema de pintar esas bicicletas y como lo has solucionado... ya es de matrícula de honor!!

    ResponElimina
  6. Las dos estupendas; la primera por el gran dinamismo de la composición y las figuras, y la segunda por los valiosos toques del primer plano (las bicis).

    ResponElimina
  7. Las dos estupendas; la primera por el gran dinamismo de la composición y las figuras, y la segunda por los valiosos toques del primer plano (las bicis).

    ResponElimina
  8. Con estas dos de hoy y las anteriores del Arco de T. has hecho una colección insuperable. Todas buenísimas.

    ResponElimina
  9. Estàs obsessionat amb l'arc de triomf? A cada sortida l'has repetit des de diversos angles i en diferents atmosferes. Cal dir que tots els teus treballs sobre el mateix, són diversos i interessants. Per què no en fas una "Antològica"?

    ResponElimina
  10. Joan Mª. Excel.lents¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.