dijous, 6 de novembre del 2014

Passeig del Port Vell    Barcelona
Aquarel·la

Amb altres companys varem baixar fins la zona del port on no hi feia tant de fred. Les meves eternes dificultats amb el dibuix es van afegir als problemes normals de composició i valoració. Només tenim una bala al canó i surt el que vol.

20 comentaris:

  1. Con frío y sin el tu dominas el tema de forma sorprendente; es una delicia lo que logras siempre. Te felicito una vez más.

    ResponElimina
  2. Sé que ya lo he comentado antes. Las fotos de tu trabajo por alguna razón, no hacen justicia al original. No sé si es que no captan bien los claros -especialmente los blancos.
    Así que como la vi al natural digo que es un buen trabajo, de composición y con tu estilo y forma de poner la "taca". El color aplicado en esa gama que acostumbras de verdes y carmines complementarios es estupendo. Lástima del Siena tostado del tronco de la palmera que la foto no deja apreciar la brillantez y belleza que recuerdo.

    ResponElimina
  3. No sé quines són les teves "eternes dificultats amb el dibuix". La capacitat de síntesi i la gamma suau i grisosa de la teva paleta són més aviat atributs que no pas mancances. Segueix fent taques sense "dibuixar-les" massa. Tot això que tens guanyat en personalitzar el teu estil.

    ResponElimina
  4. Quim, potser sí que a la composició l'hi falta un punt d'atenció i queda una mica tot "escampat", però cada detall apart está molt bé amb el teu estil tant bó, les figures m'agraden molt, especialment el ciclista que amb poques taques, ha quedat molt natural. Lo de la llum a las teves reproduccions, també ho he notat, si no pots sol·lucionar el que quedin més lluminoses amb la cámara, t'aniría bé que abans de penjar-les, els hi donessis una mica de llum amb algún programa de retoc d'imatge, el ideal es el Photoshop, però si no el tens, n'hi han altres de més sencills que també ho fan.

    ResponElimina
  5. Es una delicia de acuarela no et queixis,que ja saps que t'ha quedat per enmarcarla.

    ResponElimina
  6. "Lloraba por no tener zapatos, hasta que vio a uno que le faltaban los pies"
    ¿Quien dice que té problemas con el dibujo? Eres un poco exageradillo,
    en lo único que puedo darte la razón es referente al frío, es muy incómodo
    pero no tiene nada que ver con el dibujo. Muy bien sintetizada.
    Muchos abrazos

    ResponElimina
  7. Qim m'he equivocat i he penjat el teu comentari en la meva aquarel.la. Com t'he fet un "rollo", no m'el facis escriure de nou i el mires allà.
    gràcies

    ResponElimina
  8. no hay nada que se te resista a tu imaginacion eres capaz de hacer un buen tema en cualquie lugar con tus importantes personajes que son lo mas importante de tu pintura que despues los adornas con unas buenas manchas y ya tienes una buena acuarela, tus personajes alrededor de los cuales bailan tus pinturas, y tu obra por supuesto de la cual ando enamorado

    ResponElimina
  9. Cada vez sintetizas mas y con este mínimo de manchas y líneas, expresas con mas fuerza el ambiente del tema que has escogido. No es nada fácil hacer lo que tu haces ! Felicitaciones !

    ResponElimina
  10. Si, mas síntesis y mas manchas... vas creciendo!

    ResponElimina
  11. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  12. No se te cayera la lengua y te cortaran los dedos con una cizalla y los ojos se lo comiera un lagarto y no te digo mas cosas porque no te tengo delante, si llego ha conocerte, te vas arrepentir de haber nacido perro anónimo.

    ResponElimina
  13. Joan Mª: Quim, estic molt agraït de l'apunt que em vas donar és molt bó, com tota la teva magnífica obra.

    ResponElimina
  14. Doncs amb una sola bala la vas encertar, Quim!

    ResponElimina
  15. No sé de que dimonis et queixes !! T'ha quedat una aquarel-la que m'agrada moltissim. Com sempre .

    ResponElimina
  16. Quim , ets l'exemple a seguir, de la feina ben feta,
    domines l'aigua, i els teus colors son,sempre, nets i transparents.
    Felicitats. !!!

    ResponElimina
  17. Sito, no encuentro que tengas ninguna dificultad en el dibujo. Sabes dibujar perfectamente e interpretas y pintas lo que tu interior te pide en ese momento. El dibujo existe. Está ahí, pero has querido recrearte en aquello que tu veías. Para mi, has realizado una acuarela genial. Con pocos trazos desdibujados. Me encanta y te felicito por ello.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.