dimecres, 24 de febrer del 2010

Jardins del Palau de Pedralbes - Barcelona

DSC_1378
Aquarel·la  26 x 36 cm Paper Bockingford de 300 gr. gra fi.
Treball del matí del dimecres en els jardins de Pedralbes, en un dia asolellat i molt ventilat. Més d’un ha vist el cavallet per terra, i els que no, és perquè amb una mà pintàvem i amb l’altra l’aguantàvem ben fort.

11 comentaris:

  1. Hola Rafael,estas contento verdad ? te ha salido muy bonita té felicito un abrazo.

    ResponElimina
  2. Hola Rafael, me gusta esta acuarela! Has sabido plasmar perfectamente la atmosfera de esos jardines, con el palacio al fondo.

    ResponElimina
  3. M'agrada. Has acopnseguit donar el toc de color en mig de tant de verd.

    ResponElimina
  4. Muy bien !! Yo soy incapaz de ver estos temas, algún día lo intentaré.

    ResponElimina
  5. molt bonaaa ,esteu fets tots els de la colla uns grans pintors, molt bona aquesta aquarella, una abraçada

    ResponElimina
  6. Molt maca, Rafel. M'alegro de poder veure-la aquí, ja que ahir no vaig arribar a veure-la. Un dia em posaré al teu costat, només a mirar com pintes, a veure si n'aprenc.

    ResponElimina
  7. Hola companys, moltes gràcies pels vostres comentaris que, per altra banda, són massa benevolents. Cal que ens toquem mútuament el crostó de tant en tant, fer resasaltar els defectes és necessari per a millorar.
    Una abraçada a tots.

    ResponElimina
  8. Molt bé Rafael. Es una aquarel.la magnífica. Ens hauràs de donar alguna classe magistral a tots. Gràcies pel teu comentari sobre la meva nota. Tens raó ak dir-me que el fons és massa fosc. M´agradaràn sempre els teus comentaris així aniré aprenent-ne.

    ResponElimina
  9. Bueno Rafael, primero darte las gracias por la observación del fallo de la perspectiva de la base de la escultura, con el fragor de la lucha no me fijé demasiado en el detalle, después al colgarla si que lo vi pero la colgué y miré para otro lado, como ese papel para rectificar no va mal es lo que he hecho como puedes ver.
    Hasta el próximo miércoles si no llueve!

    ResponElimina
  10. Moltes gràcies a vosaltres Glòria i de Pedro per acceptar els meus suggeriments que estàn fets sense la pretensió de donar lliçons a ningú ja que tots fem errors continuament i les opinions dels demés, fins i tot encara que no practiquin la pintura, poden ser útils i per tant crec que és bo tenir-los en compte.
    Una abraçada.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.