dimecres, 10 d’abril del 2013

(Les Corts) Solar al carrer Numància


9 comentaris:

  1. Res de nou. Al carrer Numàcia, a tocar la Diagonal i al costat del complex comercial de L'Illa, hi ha aquest solar obert als darreres d'unes cases velles de Les Corts, a punt de que algú hi edifiqui... Si no fós per la crisi, ja seria un fet.

    ResponElimina
  2. Has sapigut captà perfectament el esprit d'aquest solar mig abandonat i com sempre amb una bona aquarel.la,ets únic per treure profit d'alló que els demés no veiem

    ResponElimina
  3. Ouah! Qué dibujo! Es perfecto!
    La vez anterior también dibujaste otro edificio a punto de ser derribado.
    Quedarán como testimonio de lo que un día fue.

    ResponElimina
  4. Y Aquí el hombre de las acuarelas perfectas, me gusta esa naturaleza contemplando como se derrumba la casa, buen trabajo.

    ResponElimina
  5. otra muestra de tu buen hacer el cualquier lugar encuentras un tema y con tu maestria y buen dibujo sacas un tema que podria ser casi una lecion para los nuevos FELICIDDES

    ResponElimina
  6. Molt ben pintada, aquesta profecía de
    l'estat de les nostres ciutats.
    Ets mlt pulcre en els detalls, BON IL.LUSTRADOR
    I AQUAREL.LISTA

    ResponElimina
  7. El compañero Colomer siempre nos deleita con sus primorosos trabajos de acuarela que más bien parecen "puntes de coixí". Lo único que te puedo reprochar es que tienes sentimientos proletarios, te encantan las ruinas más que los palacios.
    Abrazos

    ResponElimina
  8. M´agrada molt, com tot el que tu fas. Hi ha sempre una qualitat en el conjunt extraordinaria, desde tots els punts de vista. No crec que es pugui millorar. Enveja sana.
    Una abraçada

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.