dimecres, 10 d’abril del 2013

Jardí del Centre Cívic de Can Deu (Les Corts)


8 comentaris:

  1. M'agrada el pou i tota ella amb conjunt,una molt bona acuarel-la

    ResponElimina
  2. A voltes som més exigents amb nosaltres mateixos que no pas els demés. Tu deies que aquesta aquarel.la no t'havia sortit massa bé, però a mi em sembla que no està en demèrit amb altres treballs teus; si més no, l'enquadrament és excel.lent. No t'hi capfiquis, la meva aquarel.la d'ahir, la del solar, tampoc m'agrada massa.

    ResponElimina
  3. Gràcies pel teu comentari. El nostre treball sempre té una història al darrera: hi ha dies que no has dormit bé o t'ha escridassat algú o et fa mal aquí o allí o tens massa calor o la llum de sol se't posa al paper, o està núvol o... i aquesta història queda escrita entre ratlles dins l'aquarel·la. Suposo que ens passa a tots alguna cosa semblant. Perdó per tanta filosofia barata.

    ResponElimina
  4. Amigo filósofo, no está mal esta acuarela, lo que pasa es que, como dices, quizás no tuviste el día y otras veces has estado más inspirado y te han quedado mejor. Eso nos pasa a todos.

    ResponElimina
  5. Sense dormir, putejat, o carregat de lepra, o cuit en bany maría, encegat
    per la llum, o tapat per la boira, pel que es veu, malgrat la teva docta
    opinió, no t'impedeix de pintar molt i molt bé.
    Ara, si no t'ha sortit alló que volíes, aixó passa a tothom, ja saps
    a tocarse alló que no sona, i ja en farem una altre.
    I bona com aquesta.

    ResponElimina
  6. Vi cuando la estabas terminando y quedé maravillado del primoroso trabajo del pozo o templete, llámale como quieras, estupendo trabajo que si tengo que ponerle alguna pega es que tanto la masa de la torre como la del pozo son tan similares que la una anula a la otra, es una opinión personal con la cual no es necesario que coincidamos, pero está realizada con ánimo constructivo. Me encanta tu estilo tan claro, limpio y preciso.
    Abrazos.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.