dimecres, 10 d’abril del 2013

Jardi de Can Deu


10 comentaris:

  1. Em sembla que ja t'ho vaig dir el dimecres: la figura del fons t'hi va molt bé. Col.labora a no deixar l'escenari desert.
    Pregunto: I si intensifiquessis una mica més les línies i el color de la font / sortidor del primer terme?

    ResponElimina
  2. Molt bona composició i colors de porta, arbre i pou¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  3. Es preciosa M. Dolors, cada vez me gustan mas tus trabajos, un abrazo.

    ResponElimina
  4. Me apunto más bien a lo comentado por Don Antoni Colomer Aquarel.la.

    ResponElimina
  5. Esta molt ben resolta, es neta i ben explicada. Però jo et diria que tota ella pateix de ser del mateix to. Un amic hem va dir una vegada, si tot es de un to mixt es avorrida, si hi han massa clars es insípida, si es massa fosca es impossible. Jo busco sempre zones ( 40 %, per exemple) de clars i zones de mitjos-foscos ( un 60 % per exemple) . Per aixo l´Antoni diu de intensificar el sortidor. Peró aixo ja es "arreglar-la". Fer lineas fosques per explicar lo que no s´ha sabut explicar amb taques es un recurs de mestres per moments puntuals, peró no ha de ser ser un recurs habitual.

    ResponElimina
  6. cada maestillo tiene su librillo, y a veces es mejor seguirlo al pie de la letra, el miercoles la tenias luminosas exprexiva y estaban con tus colores, despues siguiendo consejos de algun compañero, la has oscurecido y ha desaparecido ese colorido tan tuyo lo mejor es dejarla como queda los retoques posteriores no siempre son buenas

    ResponElimina
  7. La pobre figura del fons, es pobre igual, ningú
    l'hi va donar ni un centimet.
    Bona feina, el just i precís, i ben fet.
    Si algú l'hi trova a faltar quelcom,
    que ho pinti ell.

    ResponElimina
  8. La opinión de Quim Anonimo la suscribo también yo, todo es correcto menos los valores que puedes subsanarlos dando más fuerza al templete del primer término. Y esta es la cuestión, los valores hay que respetarlos y la propia palabra lo dice "primer término" al cual hay que supeditar el resto de valores. Creo en la crítica constructiva y esta pretende serlo, esta es mi intención.
    Abrazos.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.