dijous, 21 de març del 2013


Sant Cugat, Carrer Major.
Aquarel.la

 
El lloc es atractiu:  molta vida i no hi ha una sola casa en el mateix pla. Llastima de que no tenia el dia i he provat un paper que no ha funcionat. A casa ho he acabat de espatllar.

9 comentaris:

  1. Quim, no lo estropeaste. Es una buena acuarela. Lo malo es que cuando uno se acostumbra a ver ciertas genialidades, espera siempre seguir viéndolas y eso, sabes tú muy bien, no siempre sucede.
    Un saludo.

    ResponElimina
  2. no sé identificar bé el lloc, el conec però no l'encerto, no la considero mala aquarel.la, amunt!

    ResponElimina
  3. Sí que és veritat. Aquesta teva pintura transmet vida i veritat. La llum i les ombres hi col.laboren. Pel que dius, l'has retocat a casa... no sé si a fi de bé o no, com sembles insinuar. Te la vaig veure quan la feies i no recordo que hi ha, ara, de més i/o de menys. Però, noi!... està molt bé. Què cony!

    ResponElimina
  4. A mi no me parece tan mala, creo que es muy correcta, está bien construida y ejecutada,.....

    ResponElimina
  5. Per haber-hi una casa a cada pla, un paper que era una caca, i tu no tenir el dia,
    i a mes haber-la espatllat a casa....COLLONS !! t'ha quedat prou be.
    Si tot hagues anat rodo, segur que hauries fet un CASTAGNET....o un gran QUIMET.
    No et queixis, que no tens motiu.

    ResponElimina
  6. Recordarme la proxima vez que vayamos a Sant Cugat de invitaros a unos callos. Joshemari, ya te dije que era malo y tu dale que no... Jordá Vitó, crec que es el Carrer Major. Antonis, a vosaltres els callos i el Rivera. Fernando, vaig passar un dels millors matins, per aixo no em puc queixar.
    Va venir un senyor que deia que era pintor i li vaig preguntar de quin color pintaria la ombra del carrer, em va dir "blava" i jo li pregunto ¿ perque blava ? i hem diu, " no ho se, peró pintala blava" No li vaig fer cas i potser la hauría de haver pintat blava. Una dona que no parava de xerrar li dic, "invitem a fumar va" i diu "no fumo" i despres "espera vaig a demanar-li un al meu fill". Despres de mitxa hora va venir amb un Marlboro. Aquesta senyora va dir que la ombra havia de ser grisa, pero que el cotxe no hi era... Aixo m´ho van dir varies persones.

    ResponElimina
  7. Quim no te quejes porque esta muy bien sobre todo la luz y el ambiente, pero el miércoles haremos una que ya veras, un abrazo.

    ResponElimina
  8. Está muy bien Quim. El punto de luz es de profesional y me parece genial. En cuanto al papel, solo hay que ver el resultado en la sombra del suelo.

    ResponElimina
  9. ESCUSAS DE MAL PAGADOR, EN ESA ACUARELA PODEMOS VER COMO ERES CAPAZ DE RESOLVER CUANTO SE TE PONGA POR DELANTE CON BUEN O MAL PAPEL SIEMPRE TRIUNFAS

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.