dimarts, 5 de març de 2013

St Andreu i Horta

Tard, però ho poso. No tenia fetes les fotos, tampoc m'agraden massa, vinc quan puc , més per veure-us que per pintar. Us anyoro quan fa temps que no vinc. Em fa tanta il·lusió quan veig que la Colla va creixent!
Felicito l'empenta que en Raimundo va tenir amb en Serrat, que tots dos solets xino -xano i perseverant amb el temps dimecres a dimecres, van ser seguits per artistes i aficionats amants de l'aquarel·la, fins a ser un grup estable. Després gràcies al que tots veieu, aquí dalt: en Pujals estem a l'abast de tothom.

5 comentaris:

 1. Val més tart que mai.
  Mª Antónia, si senyora, és una gran sort que tenim
  els que hem pogut arribar a conviure pictóricament
  amb unes persones tant humanes com les d'aquesta COLLA. Cuidem-la que val la pena.
  Les aquarel.les, totes dues estan força bé, jo
  crec que encara estarien millor amb algún personatge; t'animarien l'obra i a la vegada omplen els espais de carrer, que ara queden grans i solitaris.

  ResponElimina
 2. Mª Antònia, lo important es la llibertat de poder venir quan es pot i el més meravellós és que sempre et sents ben acollit. Una colla amb un caliu humà que val molt la pena.
  Ànim i a seguir pintant que fas coses interessants.

  ResponElimina
 3. m antònia. comparteixo felicitació. tonets

  ResponElimina
 4. Mª Antonia, ya sabes que en este grupo se viene sin ningún compromiso de asistencia y que se sube lo que se ha hecho con mucha ilusión, (lo más importante.)
  En cuanto a la felicitación, te lo agradezco por la parte que me toca, pero siempre he dicho que el mérito es de todos los que apareceís en las convocatorias durante todos estos años.
  Un abrazo y hasta pronto.

  ResponElimina
 5. Gràcies a tots per la vostra resposta

  ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.