dijous, 14 de març del 2013

St Cugat

Molta pluja !  Fen l'aquarel.la , em vaig començar a mullar . Fen el dibuix sota porxos .. diluviave !

7 comentaris:

  1. El dibuix es molt pictòric. Sempre penso perquè no fas la pintura de la composició del dibuix.
    De la aquarel.la, potser li falta variació tonal, ja que no hi variació de to entre el cel, el terra i les cases. Molt pintors comencen per el cel, jo cada vegada que ho faig la pifio. Si el deixes per el final sempre pots fer-lo jugar amb la resta, fent-lo mes clar, mes fosc o amb formes diverses que ajudin a la composició. Del terra podem dir el mateix. Però es molt fàcil xerrar. Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Crec, amb bon rotllo, que es questio de la manca de costum de pintar en dies nuvols.
    Costa un xic d'entendre que com que el colors en si no exiteixen i son fruit de la llum
    que desprenen,o absorbeixen " QIN ROLLLO " doncs a altre llum o absencia de llum altres colors.

    ResponElimina
  3. Aleix, me gustan los dos dibujos. Mucho.
    Te voy a dar mi opinión sobre colores:
    El primero, excelente dibujo, como ya te he dicho, pero le falta diferenciar el primer término, de la calle. La parte porticada algo más oscura.
    En el segundo, buena acuarela, la encuentro toda ella oscura. El día ya lo era, pero habría aclarado un poco los edificios para que quedara más alegre y el suelo de la plaza dejando espacios más claros.

    ResponElimina
  4. moltes gràcies amics per els vostres comentaris ! Si , els dibuixos , potser perque només son tons de clars obscurs , em simplifique les coses i em solen sortir millor. Para la acuarela , realmente lo veía todo oscuro No me gustan éstos tonos grises i poco contrastados , pero no le veía de otro modo Tomé una foto cuando ya llovía en plena plaza y al mirarla en casa no me inspiró nada nuevo. La foto de l'aquarel.la per penjar-la al blog , tampoc ajude !

    ResponElimina
  5. M'agraden molt les dues, encara que trobo a faltar aquells colors tan vius d'altres aquarel.les teves. Es clar que el dia no donava per masses alegries! Una abraçada

    ResponElimina
  6. Pues sí, me gustan las dos, eres muy fiel a tu estilo y dotas a tus obras de personalidad y te felicito, veo que has recuperado la "plomada".
    Abrazos

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.