dijous, 21 de març del 2013

Darrera el Monestir


11 comentaris:

  1. Ilustrísima, eres algo tenebroso? La acuarela tiene ese algo, pero es preciosa. Me encanta. Para mi gusto: Muy buena!!!!
    Parece una mañana fría y de niebla.
    Donde tendrías la cabeza? En Gante?

    ResponElimina
  2. ves per on, coincideixo amb jHm, és molt bona, molt felicitats però la farola? i fa falta? a mi em fa molta nosa, mal a la vista i em trenca la ispiració tenebrosa que prdueix, un artefacte material totalment obsolet
    amunt!!

    ResponElimina
  3. Óspima, Font, que ben fet. M'agrada molt el resaltat dels arbres sobre la bromosa indefinició del fons del monestir. Aquest sí que és un enfoc d'especial sensibilitat.

    ResponElimina
  4. Ya me gustó cuando la vi in-sito pero la has superado. Muy buena

    ResponElimina
  5. No se que has fet peró ha guanyat motissim. Coincideixo amb la opinió dels companys. Ultimament estás molt fi. Felicitats.

    ResponElimina
  6. Me gusta mucho el ambiente que le has dado, creo que falta un moje por la penumbra y te hubiera quedado estupendo, le has sabido dar a los árboles la cosa que tenían al natural, te felicito.

    ResponElimina
  7. Ha sabut crear un ambient i una atmosfera càlides amb una calitja estiuenca. S'escolta el silenci de les pedres i les salmòdies monacals que els arbres, amb els braços allargassats, s'enduen cel amunt. Els tons violacis ressalten la temperatura del tema.

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'agraden les teves reflexions poetiques, a l'artista li cal tocar diverses facetes.

      Elimina
  8. DONDE HAS VISTO LA NIEBLA YA VEO QUE APARTE DE PINTAR SABES CREAR HAS CONSEGUIDO UNA BUENA ACUARELA CON ESE HALO BRUMOSO Y EL EDIFICIO ENTRE ESE ENJAMBRE DE RAMAS, MUY INTERSANTE

    ResponElimina
  9. El problema dels arbres a primer terme l´has resolt fantàsticament al deixar entreveure el fons del monestir. Té una ambientació magnífica. M´agrada moltíssim. Felicitats¡¡

    ResponElimina
  10. Fernando, hoy has hecho otra virguería de las tuyas. Tiene una profundidad espectacular!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.