divendres, 21 de setembre del 2012

Les Glóries



Tres xàfecs , tres treballs !  Quan començava a posar color a la primera aquarel.la ,  va començar a plubinejar..Sembleve interessant l'aigua que que queie al paper , pro molt ràpidament , es va fer incontrolable !  Em vaig refugiar a l'entrada del gran magatzem de llibres . Quan la gent va marxar del refugi, "sota toldo" , vaig fer la segona , pro un altre fort xàfec va dur a tothom  devant meu . La tenía tan avançada , que gairebe no l'he retocat a  casa . Tot just a quarts de dotze ,començava el dibuix a ploma , des-de l'exterior . El tercer xàfec em va fer plegar ! A la una , la mestressa del bar a on prenem la cervesa , em va dir que tothom ja havíe marxat !

5 comentaris:

  1. Aleix, me alegro de ver esas obras tuyas, hechas allí mismo, debajo de la lluvia.
    Te voy a decir lo que pienso: (solamente impresiones mías)
    La primera, es (tengo algunas dudas) la mejor de las tres. Según mi opinión.
    La llovizna, a veces no estropea la acuarela, sino que le da un "plus". En este caso lo ha dado. Solo le faltaría algún cable de esos que hay tantos por allá y que ya los has puesto en el segundo.
    En la segunda, tan buena como la primera, me parece a mí que hay algunos trazos definidos, como ese público. Un poco más mezclados los colores, para mí estarían mejor.
    Y el dibujo, como dibujo me parece fantástico.
    Ya ves, poca crítica encontrarás en estos comentarios, porque me gustan los tres.
    A pesar de tus quejas!
    Un saludo.

    ResponElimina
  2. Aleix, m'agraden les tres, aixó de pintar sota l'aigua, es veu que va bé, has aconseguit un bon ambient del mercat amb pluja. Ja m'extranyaba no haver-t'he vist, peró sí que tens raó, varem marxar una mique dora a causa del temps que ens va fer deixar de pintar ben aviat, al bar hi varem estar bastante estona, i pensabam que ja no vindría ningú més. ¡Una abraçada!

    ResponElimina
  3. ..Creo que voy buscando o intentando una pintura más espontánea .. pero me hipnotizan los trabajos como el que presenta hoy Antonio Borreguero !

    ResponElimina
  4. Donde estabas que no tehe visto! Unas muy lindas acuarelas!

    ResponElimina
  5. gracias Eduardo ! Creo que son muy mejorables ..y en ello estaré

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.