divendres, 21 de setembre del 2012

Encants Vells

Dibuixada i començar a posar color in situ. Vam haber de plegar degut a l'aiguat que va caure  en determinat moment. Acabada casa, dues hores de feina. Els personatges són de creació propia.

6 comentaris:

  1. T'ha quedat molt bé, Antoni, té bon ambient tant del mercat com de pluja, les figures també m'agraden. ¡Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si no hagués plogut tan intensament,segur que l'aquarel·la hagués quedat diferent ni millor ni pitjor, peró no va ser possible acabar-la al mateix lloc. Merces.

      Elimina
  2. A ti también te vi pintar y admiro tu coraje por dibujar y pintar allí mismo! Debajo del agua! Porque a pesar de que estábamos debajo de un voladizo, nos llegamos a mojar de lo lindo! En directo!!! Eso tiene de majestuoso la colla!
    Reflejaste muy bien el suelo mojado y ese ambiente húmedo que no dejaba secar el papel. Y esos personajes que pusiste están muy bien.
    Un abrazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Creo que no hace falta repetir las palabras dirigidas a Lluis. solo añadir que coraje Tanbien tienes, pues ademas del agua que caía de arriba por poco,no se te lleva la riada. Abrazos.

      Elimina
  3. El terra i admósfera de pluja t'han quedat molt be!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.