dijous, 13 de setembre del 2012

Despres de molts dies de vacances m´he retrobat amb la colla (com sempre, "collanuda") i per no complicarme la vida he triat un tema senzillet, que ja vindràn coses més dificils. Mentrestant una abraçada a tots, que ya os  trovaba a faltar. Antonio.

11 comentaris:

  1. La que está "COLANUDA" es aquesta aquarel-la.
    Ja t'ho vaig comentar quan la feies.

    ResponElimina
  2. ANTONIO ME GUSTA CANTIDAD, YO CUANDO PINTO PIENSO EN TUS COLORES PERO HAY ALGUIEN QUE ME LO IMPIDE Y ME SALEN LOS MÍOS, SE ME ALEGRA EL ESPÍRITU MIRANDO TUS ACUARELAS, NO DEJES DE SUBIRLAS, VALE ? UN ABRAZO.

    ResponElimina
  3. Antonio, no he trobat el teu email, per tant uso aquest espai per agrair-te la teva càlida presència, amb la teva senyora, a la inauguració de nus a Barbany. Es una d'aquelles ocasions que la qualitat dels qui venen compensa amb escreix la quantitat! Els comentaris, a més, donen una perspectiva molt valuosa del propi treball...
    (Per cert, l'aquarel·la que puges està molt ben equilibrada i dóna la impressió que anava de dret a fer diana des del primer moment, d'aquí aquesta impressió de "tema senzillet"...)
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Ja em ba agradar molt cuan la vaig veure y repeteixo, una acuarel-la preciosa

    ResponElimina
  5. Me decías que todo era cuestión de "trabajo" y "oficio". Me gustaría añadir que la "finura" s'ha de tenir de mena. Moltes feliçitats!

    ResponElimina
  6. Bé, senzillet ho serà per tu! Ho veig tot molt ben treballat, no deixes possibilitat de posar-hi cap 'pero'.

    ResponElimina
  7. Antonio, me encanta esta acuarela, como habrás observado nunca pinto a tu lado y es para evitar la influencia de tu pintura, es un estilo el tuyo tan afín a mis preferencias que me arrastraría a copiarte y eso no es posible, Borreguero sólo hay uno. Aquí no hay nada de coba, es admiración, te felicito.
    Un fuerte abrazo

    ResponElimina
  8. Antonio, es una aquarel-la molt bona, com sempre, en aquet cas, em trec el barret amb la qualitat dels arbres, aquets verds son inmillorables! Una abraçada!

    ResponElimina
  9. A ti, qué te voy a decir?
    Pues que tu acuarela es mucho más bonita que el propio monumento.
    Nada más! Un abrazo.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.