dimecres, 26 de setembre del 2012

Aquest matí hem estat a Esplugues. Sembla impossible que entre el maremagnum de cases, blocs de pisos, ciment... hi pugui haver encara un indret tan poètic i suggeridor. A casa per recomanació d'en Colomer he enfosquit un xic el primer pla, amb quatre llambordes i la cosa ha millorat quant a la profunditat. M'ho he passat bé... i això és el que importa.

9 comentaris:

  1. Com que l'aquarel.la te la vaig veure al natural, la reproducció em fa perdre part dels valors que hi vaig veure. Em quedo amb l'impacte que em va causar veure-te-la acabada quan ens preniem la cerveseta. Tens una paleta de colors molt brillant i lluminosa que fan agradable el resultat. El primer terme de les llambordes més detallades acaba d'arrodonir la composició. Molt bé!

    ResponElimina
  2. No sé com era l'original, peró així m'agrada, está tot molt ben entonat, i les llambordes hi queden molt bé. ¡Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Esto si que es pintar y no lo que hace uno que yo me se Xavi!!!,felicidades por tan buena labor,un abrazo.

    ResponElimina
  4. Lo arreglaste muy bien oscureciendo ese primer plano, dándole la salida a la calle. Muy bien lograda esa pendiente! Te quedó muy bien esta acuarela.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  5. Mira-la tapant 1/3 de la part dreta.
    Que et sembla?

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.