dijous, 26 d’abril del 2012

El temple en obres des del Passatge Simó

8 comentaris:

  1. En no tocar-me tanda per entrar al temple, el vaig pintar des de fora, des de lluny. M'agrada, precisament, perquè es fa més patent que tot està en obres.

    ResponElimina
  2. Muy bien resuelto Antoni, es una acuarela preciosa.

    ResponElimina
  3. Eres único te sacas los temas del bolsillo y ya está, me encanta, un abrazo.

    ResponElimina
  4. Esta es una de las mejores de las muchas buenas acuarelas que has hecho con La Colla. Felicidades!!

    ResponElimina
  5. Té molta qualitat aquest treball. Les torres sobresurten com una mena de Moby Dick de pedra entre els edificis més vulgars; el cel com de tormenta, les torres com anunciant alguna cosa terrible,,, i per damunt de tot aquestes grues prosiques que, ves per on, no semblen aquí tan prosaïques sinó que semblen contribuir a l'anunci... No śe: vull dir que és suggerent; que la suggerència sigui tot aquest relat o qualsevol és només una possibilitat. Ah, la composició és clavada! Salutacions

    ResponElimina
  6. Qué te puedo decir Antoni? Te felicito realmente!

    ResponElimina
  7. Antoni, ja et vaig dir que m'agradaba molt, crec que es de les millors que has fet, les torres blanques, destacan sobre aquet cel fosc insuperable, es fan mirar i son el centre d'atenció del quadre, a pesar de seguir fent l'efecte de que están més lluny, que es com té que ser, capten l'atenció deixant les cases primeres, enh segón lloc, encara que també están molt ben fetes.La composició també es perfecte amb l'equilibri de les grues. ¡Et felicito!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.