divendres, 1 de juliol del 2011

M'he entretingut més del compte amb els pals dels vaixells, perdoneu.
Posted by Picasa

6 comentaris:

  1. Antoni, l'idea de considerar tres plonols d'objectes ,-barques, arbres i edificis - crec que es molt bona .Pro potsé els edificis (que t'han quedat perfectes) tindrien que estar menys explicats..

    ResponElimina
  2. Comparteixo el comentari: el tercer terme, més difuminat et donaria profunditat a la composició, però el resultat no està gens malament.

    ResponElimina
  3. Con la mitad de palos y alguno inclinado habría sido suficiente...
    De todas formas te felicito porque la acuarela está bien.
    Si cuentas los pisos del edificio de la derecha, puede que sea la casa más alta del mundo! Ya sé que te gusta añadir o quitar...pero, no te pases!
    Un abrazo.

    ResponElimina
  4. ALEIX: Gracies per considerar una bona idea,els tres planols de diferents objectes.Com en les pel·licules, a sigut pura coincidencia, no una idea prefixada. Estic d'acort amb tu en que els edificis estan massa explicats. a casa els vaig aclarir una mica.

    ANTONI: Gràcies pel teu comentari. Com l'hi he dit A l'Aleix vaig aclarir una mica l'edifici Mafre, peró corría el risc de foradar el paper i vaig desistir.

    JOSHEMARI: Quizas me he pasado en la cantidad de palos, pero no dibuje ningun palo inclinado para no tener que dibujar algun "lobo de mar" gordo, paseando por cubierta. Referente a la altura de los edificios, siento decirte que si cuentas los pisos de la torre Mafre en la acuarela salen 32 y en la foto 35, y en el hotel Ars, he pintado aproximadamente las mismas "X". No me gusta llevar la contraria, pero como eres un poco punyetero....

    ¡Abaçades als tres!

    ResponElimina
  5. Tienes razón amigo!!!! Pero al fondo había un señor que estaba leyendo un libro y no dibujaste el título de ese libro...o al menos no lo sé ver!
    Eres un fenómeno!!! Te aprecio!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.