dissabte, 14 de maig del 2011

moltes gràcies a tots

penso que us serà agradable després de l'esforç en acompanyar-me, un cop visualitzades, les llenceu i a per una altre, tonets x tots




9 comentaris:

  1. Estimada Teresa, fué un placer estar contigo.
    Molts tonets!!

    ResponElimina
  2. Ho sento. M'ho vaig perdre. De viatge; lluny de la convocatòria.

    ResponElimina
  3. Que los éxitos te acompañen siempre; te los mereces. Lamento no haber podido asistir.

    ResponElimina
  4. Tonet, porqué quieres que los "llensemos", si la visita estuvo muy bien, agradable y contemplamos tu evolución de 40 años? Fue un exitazo de público y para mi mujer y para mí un agradable paseo. Al igual que los otros que vinimos. Coincidimos todos!!
    Supiste explicar muy bien tu trayectoria en esos 40 años, ante los demás y te diré que a mí me encantó tu primer cuadro. Je, je, je, je!!!!!!!
    Mushus!

    ResponElimina
  5. gracias raimundo, he colgado el que te agrada, és el concepto más puro de la acuarela, yo también lo quiero mucho, tonets a dojo

    colomer, s'agraeix el bon desitg de ser-hi, catxis viatge!
    tonets

    Eduardo, gracias, tus buenos deseos serán recordados y si puedes en otra, vente! tonetss

    jhm, me alegra tu buena predisposición y aún me alegra más que tu sra. fuera contenta, gracias a los dos, són 45! añitos aquarelísticos, una vida vamos, claro con "ona i roca" claro, por poco te quedas en el convento de fraile!
    tonets guapo, també per la sra.

    ResponElimina
  6. Estimada Teresa,valguè molt la pena desplaçar-se de Betulo a Egara per acompanyar-te a la inauguracó de la teva expocició i tenir l'oporunitat d'admirar la trajectoria artística d'aquests "poquets" anys transcoreguts. Un petonas, i fins dimecres.

    ResponElimina
  7. Espero que encara arribi a temps de poder-la veure realment, ja que "pinta" molt bé.
    PER MOLTS ANYS.

    ResponElimina
  8. A mí, també em va agradar molt, compartir aquesta trobada/ianuguració/homenatge, amb tú i els demés assistents, Teresa, a més em va servir per comprendre bastant més el teu art amb majúscules i que cada dia m'agrada més.
    Un tonás molt gran!!

    ResponElimina
  9. boro, això de Betulo a Egara, em plau d'una manera especial! gràcies, quan vulguis, saps el camí, t'agraeixo la gesta
    tonets

    TGP seràs a temps, segur! t'espero! gràcies!!!!!!
    tonets

    Montañá, em plau sobre manera que et trobesis a gust, és que l'art és únic, no hi ha diferències plàstiques, d'estil, de tendéncia... és l'ART!, és la vida , oi que sí Muntañá? tots hi som, tots hi cabem, amunt!!
    tonets i moltes gràcies per ser-hi

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.