dimecres, 4 de maig del 2011

Esclat floral - Parc de Cervantes

Avui estic decepcionat, he caigut en la trampa, i això que fa temps que ho sé; si el tema és molt bonic,
m'estrello. A mi em va bé agafar motius que aparentment no tinguin gaire atractiu i intentar millorar-los. Avui m'he emborratxat de colors. Hi ha massa colors i moltes formes petites que no he sapigut sintetitzar, amb la qual cosa al conjunt li falta unitat i harmonia. Si l'he posat es per ensenyar el que no s'ha de fer. Espero que algú en tregui conclusions que l'ajudin a no caure en el mateix parany.

6 comentaris:

  1. Hoy Rafael tienes el día, me gusta mucho, te felicito, un abrazo.

    ResponElimina
  2. Pues, amigo Rafael, siento contradecirte pero con ese pequeño arreglo, te quedó muy bien. A mi me gusta y no lo encuentro sobrecargado de pequeñas flores. Están todas donde tienen que estar y le has sacado mucho atractivo.
    Me alegro que hayas venido y hemos compartido viejos "recuerdos"...
    Un abrazo.

    ResponElimina
  3. Rafael, todos sabemos la dificultad que tienen estos temas pintados del natural y lo exigente que eres con tus trabajos.
    Así que duerme tranquilo... como me ha dicho nuestro amigo Joshemari.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  4. Pues si! Te has pasado un poco en el color pero no desmerece a la composición de la acuarela, me da la sensación de que has puesto más de lo que había pero insisto en que está muy bien interpretada.
    Abrazos

    ResponElimina
  5. Tranquil Rafael, está més bé de l'ho que et sembla, potser estás influenciat perque primer no et quedava com volíes i vas tenir que retocarla, peró al final m'agrada com t'ha quedat. Si et fan tant mal d'ulls les flors de la dreta,has probat de tallar per a la meitat del parterre?, ho he fet tapant amb un paper i queda molt bé.Una abraçada!

    ResponElimina
  6. Tots tenim temes i dies i potser tens raó en que avui no es un dels millors però no tot està tant malament com tu dius. La composició està molt be i els colors són harmònics. Es molt dificil aquest tema, tots ho sabem. A seguir que qui no arrisca no arriba enlloc.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.