dijous, 26 de maig del 2011

la clota







.. Es un barri molt maco .. pro gaire be totes les belleses, horts , jardins , construccions antigues.. queden amagades per murs .. Crec que la llum , ere també una mica massa intensa ..i zenital.. Tot aixó , son les excuses per justificar l'insatisfacció per el meu treball !

6 comentaris:

  1. Para mí, correcta y luminosa. Me sobra la valla de delante (?)

    ResponElimina
  2. Aleix, opino lo mateix que l'Antonio, m'agrada peró hem (dic "hem", perqué a mí també em passa i estic procurant sol-lucionar-ho) d'acostumar-nos a treura coses que a pesar de ser-hi realment, estiguin de sobra en els quadres, ànim, que per l'ho demés, está molt bé i cada cop vas millorant com tots nos-altres, la part superior, m'agrada molt. Una abraçada!

    ResponElimina
  3. M'oblidava del dibuix, crec que está molt ben resolt i també m'agrada !

    ResponElimina
  4. Aleix no ví tua acuarela in situ, el el blog me gusta, el color está bien y el dibujo también.
    un abrazo

    ResponElimina
  5. Te digo lo mismo que el amigo Antonio Hernandez. Cómo se te ocurrió dibujar esa horrible valla?
    La pintura la hice yo hace unos tres años, desde el mismo lugar que tu has hecho esta. Sentado dentro del parque infantil, en la arena. Pero suprimí la valla.
    No está mal la acuarela, pero me gusta mucho más el dinujo. Un saludo.

    ResponElimina
  6. et preocupava la valla? doncs no fer-la, no hi fa cap falta i la resta està ben desenvolupat, no sé si una mica tort (?) també el dibuix (no tort!), discrepo d'allò de la llum, per a mi era magnífica, pel zenital potser sí però és que m'agrada així i sobretot del sur! què hi farem cadascú el seu tema
    tonet guapu!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.