dimecres, 25 de maig del 2011

La Clota, un recó amb molt d'encant del barri d'Horta. Jrdi Goico ,felicitats, gracies per la convidada i no t'oblidis de penjar la foto de l'aquarel·la.
Posted by Picasa

12 comentaris:

  1. Antoni, no sé que hi has fet, però m'agrada més que l'original. Felicitats!

    ResponElimina
  2. LLUIS: Aquesta vegada la he retocada poc. Aclarir l'ombra del terra, aclarir la palmera del fons, enfosquir les parets de l'esquerra i tocar una mica els arbres(casi ná).

    ResponElimina
  3. Una cervesa fresca sempre aprofita, sobretot a aquesta época i a més per celebrar la venda de la teva aquarel·la. Felicitats i una abraçada.

    ResponElimina
  4. Veig que el lleu retoc aconsegueix harmonitzar el petit contrast entre la llum i les ombres. Molt bon resultat.

    ResponElimina
  5. Sí a mi también me sorprende agradablemente tus retoques. Te ha quedado muy limpia y colorista.

    ResponElimina
  6. " Tocayos" Colomer i Hernandez,normalment quan retoco una aquarel·la (que és quasi be sempre)acostuma a quedar mes aviat bruta aquesta vegada sembla ser que la he encertada i m'ha quedat neta i lluminosa. Serà perque segueixo els consells dels companys. Agrait pels vostres ànims. Una abraçada i fins dimecres.

    ResponElimina
  7. Boro, voy a serte sincero: Para mi esa palmera me sigue estropeando el resto de la acuarela. Es una pena, porque está muy bien hecha. Creo que las has rebajado, pero no lo suficiente.
    En fin, tampoco te digo nada, que no te dijera antes.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  8. Joshemari,ahora mismo voy y la corto(la palmera,claro)porque rebajarla mas, no se verá y será lo mismo. Abrazos.

    ResponElimina
  9. harmonia, aquesta és la paraula, ja t'ho han dit, les ombres molt ben resoltes, tallar la palmera? ai déu! quin home!

    ResponElimina
  10. ¡Hola Teresa! Lo de tallar la palmera és un dir;soc molt respectuos amb tot tipus de vida sia animal o vegetal. Lo de les ombres ben resoltes es deuen als comentaris dels companys i als efectes miraculosos d'un tros de drap que va donar-me una ninfa el día del laberint. Molts tonassos.

    ResponElimina
  11. jajajaj el tros de drap!!! tonets guapu, què bé ens ho passem eh!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.