dijous, 4 de novembre del 2010

plaça de la Concordia




Dibuix ràpid sobre llibreta de dibuix de 180 grs, Canson , utilitzan rotulador Staedler de 0.5. Reconec que els rotuladors aquarel.lables Tombo , son més agraíts .


L'aquarel.la , es sobre paper Canson de 300 grs i cotó .


La plaça de la Concordia ,està plena de motius pictórics i m'es difícil no dibuixar en excés . Aixó és causa de que els colors perdin simplicitat i frescura

6 comentaris:

  1. res, res de res company, has treballat de valent i el resultat és quin és però et sobra dedicació, endavant i felicitats
    tonets

    ResponElimina
  2. Aleix, el de la izquierda me gusta mucho.
    El otro, falla algo la perspectiva y me sobra ese toldillo con tanta gente debajo. Están muy apelotonados.

    ResponElimina
  3. Estic amb el Joshemari. M'agrada molt més el primer. Del segon, ja t'ho vaig comentar, és com si ho haguessis pintat des d'un primer pis. Però tot i així, tots dos tenen la riquesa de colors que et caracteritzen, Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Me gustan los 2 apuntes, tienen una luz muy buena y los colores fantasticos.Un abrazo

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies a tots ! Com gairebé sempre , començo a dibuixar una mica irracioalment , volguen-ho "agafar" tot. Aixó no està del tot malament si quede en un apunt, .. pro quan hi poses color , es difícil donar cohesió al treball.

    ResponElimina
  6. Aleix, també m'agrada més la primera, peró la segona apart de lo que diu Joshemari amb lo que estic d'acord, també té algunes coses bones, m'agrada la part de la dreta i l'efecte de profunditat amb els colors més clars del carrer del fons.
    Una abraçada!!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.