dimecres, 3 de novembre del 2010

Plaça de la Concòrdia

Plàten tardoral
Aquarel·la damunt plecs de paper Arches 100% cotó 300 gmq GF
31x23 cm

Plàten tardoral
Aquarel·la damunt paper Arches 100% cotó 300 gmq GF
31x23 cm


Palmera tardoral pati Can Deu
Plàten tardoral Plaça Concòrdia
Aquarel·la damunt paper Fontenay Canson 50% cotó 300 gmq GF

19x13,5 cm




12 comentaris:

  1. !Que maravilla! Teresa.
    Me gustan todos un montón!
    Un abrazo.

    ResponElimina
  2. ufff!!! no sé que dir.... gràcies!! és que sóc molt jo, oi?
    tonets a dojo, m'il.lumina la teva admiració, moltes gràcies

    ResponElimina
  3. Hola Tonet. Gracias por haber venido. Gracias por haberme hecho pasar un rato agradable y... finalmente gracias, por haberme enseñado y por lo tanto disfrutar, con todas esas maravillas que hoy has hecho. Genialidades, made in Tonet!
    Lo único criticable es, visto el reportaje de Van-Diegogh, esa tierra no quemada... sino guarra, que dejas en el suelo donde pintas...
    Menudo bordel!!!!!!
    Mushus.

    ResponElimina
  4. Teresa, degut a la meva ignorancia en els temes abstractes, no hi sé veure ni el plàtan, ni la plaça, potser ho endevino una mica en la segona i la quarta, peró apart d'aixó m'agrada molt el resultat, molt bon color, tons que lliguen, estil molt espontáni... i una creativitat que no te l'acavas. Et felicito perque ets única i fas que tot lo teu alegri la vista dels que ho mirem.
    Segueix així que tots aprendrem desl teus treballs.
    Moltes felicitats i molts tonets !!!

    ResponElimina
  5. 4 MERAVELLES 4.
    Quina alegria de viure em transmeten les teves aquarel·les. Quins colors!!! i que ben posats!!!!
    Gràcies Teresa.
    Un petó ben fort.

    ResponElimina
  6. Teresa: els teus colors, les teves formes i la vitalitat que traspuen fan que la teva pintura i, naturalment, la teva personalitat siguin meravelloses.

    ResponElimina
  7. Teresa , estàs plena d'imaginació i creativitat! Dos virtuts tan vitals com massa sovint pobres en els artistes

    ResponElimina
  8. em costa, em coata molt donar resposta a la vostra inestimable companyia, suport i ben estar, sé que la meva representació no és un pom de flors, però vosaltres el feu, vegem:

    -Joshemari, pintant no puc ser polida, polida en sóc per deixar les obres impecables, representativament parlant, com a artista haig de deixar anar el geni, llençar pel dret tot allò que no m'interessa aprofitar: aigua i més aigua, bruta ja, però ets d'allò de picardia eh! ho sap i... al meu costat!, dixit es!
    tonet guapu i que per molts anys poguem compartir espai

    -Montanyá, no cal reconèixer l'arbre que fidelment va reproduir el nostre Pujals, no cal, m'he passat dos dies al Montseny veient com fan l'amor amb la terra, com llueixen les vestidures, com canvien el seu vestit de festa, com es despullen i deixen els vestits per terra, només això, tot l'altre, d'allà on siguin, fan el mateix, això sí, els vigilava frec a frec, solitàriament, d'aquí ve la meva fidelitat en els colors, textures, gestos...
    tonet, n'anirem parlant, i moltes gràcies!

    -Rafael, damunt de tot gràcies a vos, "viure intensament l'instant, sadollar-te'n i abocar-ho tot amb la transparència i opacitat de l'aquarel.la" fa molts d'anys que ho vaig escriure
    tonet molt sentit

    - Colomer, moltíssimes gràcies, allò de que ens poguem comunicar és fantàstic, fantàstic!! tonet

    alex, sí, sí sempre en vaig plena d'imaginació, però no gratuïta , t'ho garantitzo! me la busco on sigui i la creativitat potser sí que sigui nata, va lligada a allò de: "sense llibertat no hi ha art"
    moltíssimes gràcies
    tonet

    ResponElimina
  9. Tonet, con la descripción que acabas de hacer de los colores de los vesidos de los árboles y que se desnudan depositando esos colores en tierra... que has visto en el Montseny... me has dejado Touché!!!
    Muá!

    ResponElimina
  10. La veritat és que tenir a la Colla a una pintora multi premiada ens dona molt prestigi, però per altra banda ens deixa a tots en calces. (Es conya.) La veritat és que son totes maquíssimes. Sort que nosaltres no donem premis perquè si no, sempre te'ls enduries tots!

    ResponElimina
  11. A mi me dan tus acuarelas un sentimiento de alegría y felicidad, gracias por las de las cort, son maravillosas.
    Un abrazo fuerte

    ResponElimina
  12. albert!! ja m'agradaria veure'ns tots en calces!! pq jo també hi quedo eh!! no sempre són flors i violes, és molta lluita de per vida, tu ets més jove, ja faràs
    tonet guapu


    Cristina, que hermoso darte este sentimiento, solo por decírmelo vale la pena crearlo
    tonet guapa haber si me acuerdo del libro, ufff!!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.