dijous, 4 de novembre del 2010

La plaça de la Concordia, des del carrer Dr.Ibañez.
Posted by Picasa

11 comentaris:

  1. Antonio , M'agrada com deixes anar l'aigua en aquest treball . L'imatge del blog , es més fosca que la aquarel.la que vas fer

    ResponElimina
  2. caram Boro! quanta seriositat! molt bon dibuix i excel.lent aquarel.la, els arbres , guapos pq sí!
    tonet

    ResponElimina
  3. Molt guapa Antoni!
    Pero tienes que buscarte una herramienta para para que las fotos no desmerezcan tus trabajos.

    ResponElimina
  4. ALEIX: Aquesta vegada,pot ser que sí que he fet correr l'aigua més del que acostumo, pero el campanar encara l'he treballat massa. Veig que recordes l'original, és veritat, la foto ha quedat més fosca.

    TERESA: ¡No sé de que et sorprens! ja saps que jo soc molt seriós. Si t'agraden els arbres, part de culpa la te en Pujals, originàriament había pintat els troncs rectes i sense cap branca,en Pujals va fer adonar-me que es confonien amb la verticalitat dels edificis.¡Una bona rentada i a dibuixar uns troncs ben sinuosos!

    ¡Hola Raimon!: Normalment manipulo la imatge amb el picasa peró aquest cop se m'ha passat. Haig de instal·lar-me el fotoshop,o com se digui.

    ¡ABRAÇADES A TOTS!

    ResponElimina
  5. Boro, muy buena la acuarela. Lástima no haber puesto gente... ya sé que no era culpa tuya, que cuando te pusiste a pintar, nadie quiso pasar por ahí... Qué le vamos a hacer?
    Lo del "fotochó" necesitaba un poco de luminosidad y algo de contraste... Tranquilo, que todo llegará!

    ResponElimina
  6. M'agrada molt aquesta perspectiva. T'ha quedat guapa de veritat. Llàstima que, com diu el Joshemari, no li hagis posat uns quants ninots, que sempre li donen més vida. Una abraçada.

    ResponElimina
  7. Antoni, m'agrada molt! Llàstima del enfosquiment de la foto, d'aixó ja n'hem parlat en altres ocasions, es problema de la foto que es sol·lucionaría "escaneixant" en lloc de "fotografiant" perque es tracte de aconseguir que la copia sembli lo més possible a l'original, si segueixes fent fotos, amb el Photoshop podríes acalarir-les quan et quedin fosques peró procurant no fer-hi res més. Si ens acostumem a retocar amb Photoshop amb el que es poden fer moltes coses com donant-li brillos etc. que no hi siguin a l'original, llavors desvirtuarem els treballs a l'aquarel-la original i totes semblaran anuncis publicitaris.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  8. Antoni, me gusta mucho esta acuarela, es de las mejores que te he visto, muy bien el agua.
    un abrazo

    ResponElimina
  9. JOSHEMARI: Aunque hubiera pasado un mogollón de gente no me daba tiempo de pintarlos, pues pasaban muy rapidos, no como en tu acuarela que los tenias,muy quietos todos sentaditos.

    ALBERT: Haig de decidir-me a posar personatges,les vegades que ho he intentat, em queden massa "ninots" com tu dius.

    LLUIS: Malgrat els teus voluntariosos intents d'allisonar-me en el domini de l'ordinador, encara no domino ,ni poc ni molt el tema, sobre tot de l'escaner, més endavant..¿potser?

    CRISTINA: Gracies pel teu favorable comentari que sumat als de la resta de companys amb donen la moral suficient per tirar endavant.

    GRACIES A TOTS,I UNA ABRAÇADA.

    ResponElimina
  10. Despres de dirme que hi ha que posar ninots , noi jo ja he començat a fer.ho, al grà l´aquarel.la m´agrada molt.

    ResponElimina
  11. ¡Haurem de crear la sub-colla "ninotaires emergents".

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.