dijous, 11 de novembre del 2010

¡Caram! Si que n'es de dificil pintar ninots creïbles. ¿Potser practicant,molt?
Posted by Picasa

5 comentaris:

  1. Pues la familia de la dreta, que fan la foto estan prou bé, i tota la part superior, dels cotxes en amunt la trobo francament bona.

    ResponElimina
  2. ALBERT: Realment,les pintures amb persones tenen més vida, aniré practicant,per que no em quedin tan encarcarades,a tu et queden molt més sueltes.

    ResponElimina
  3. Tens raó Antoni,has de practicar més la figura i sobretot les proporcions del lloc a on está situada, le de l'esquerre es més gran que el taxi que está devant, fas molt bé la perspectiva dels edificis però has de tenir en conte d'aplicar aquesta perspectiva també a les figures.
    No per aixó deixis de posar gent, si ho vas fent et surtirán bé, la parella del fons i el pare amb el nen estan força bé.
    Et felicito per la part mitad superior de l'aquarel·la que está molt bé!!
    Una abraçada!!

    ResponElimina
  4. mira boro, fes que et roti, francament, a mi els ninots no me la fan ballar de cap manera, si són xulos i ben posats, avanti, però col.locadets pq sí i fer bonic, millor prescindir-ne, sense voluntat d'aixafar guitarres a ningú. sigui dit, marededéu com espetego, oi?
    tonets aixeridets

    ResponElimina
  5. LLUIS: Del tema ja vam parlar ahir a dalt la Vila,
    valoro molt els teus concells.Fins dimecres.

    ¡HOLA TERESA! Normalment(fora de casa)faig el que em rota, aixo no vol dir que sigui el correcte. El tema dels ninots em fà una mena de il·lusió assolir un nivell "xulo i ben posats".No crec que xafis la guitarra a ningu, Al contrari,a mi m'agraden,sobretot, aquestes sucosos comentaris espetegants. Super tonets.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.