dijous, 19 de maig del 2016

ARROS CALDÓS de GALERA , ( molt bó )

Per fer aquest plat fa falta
Una Galera del tipus JEROMÍN...


uns cossos de Cranc Reial,
1/2 Quilo de llagostins de Lepanto
i unes gambes de Viola...




posem la Galera en una cassola gran,
la cubrim d'aigua fins a la meitat,
quan comenci a bullir
afegir els cossos, els llagostins i les gambes,
fer-ho coure lentament... i quan
vegeu que la fusta de la Galera ja es tova...
JA ES POT EMPLATAR !!!

(Deu us agafi confessats) 

17 comentaris:

  1. Con lo bien que pinta mi niño, déjalo solo, solo pintando, que el salero
    lo pone el amigo Fernando.
    Muchos abrazos

    ResponElimina
  2. Sr, Fernando, JEROMIN o DON JUAN DE AUSTRIA, ahuria estat encantat de tenir-t'he a la GALERA per fer l'arros, pintar el barco , o remar a la bodega ... però segú que hauria estat encantat de conixer.Ets que fa mitja hora que no paro de riure.
    Ests únic , felicitats

    ResponElimina
  3. Ets un atrevit! mira que triar el barco gros y per la popa...A mi em feia por mirar-lo! T'ha quedat millor que al natural. Lo de la boque ja es de professional.

    ResponElimina
  4. Una mariscada de "cheff CRAnK". Llàstima que el sutge que en surti no permeti calafatar el buc per botar-lo de nou. Fins i tot trobaríes voluntaris per fer de galiots!

    ResponElimina
  5. Iba a comentar el encuadre, la composición, que si la sección dorada y... es que contigo no puedo, me entra la risa tonta.

    ResponElimina
  6. A mi també!! Però de conya en conya vas fent les teves petites grans obres!

    ResponElimina
  7. Com es nota la ma del Cheff! Quina bona pinta que fa el plat!! Per sucar-hi pa!!!

    ResponElimina
  8. que cachondo eres no se si me gusta mas tus comentarios o tus pinturas me apuntas como comensal

    ResponElimina
  9. que cachondo eres no se si me gusta mas tus comentarios o tus pinturas me apuntas como comensal

    ResponElimina
  10. Si cocinas la mitad de bien que pintas optarías por las estrellas de Michelin!

    ResponElimina
  11. Con esta galera, Colón hubiese descubierto New York y ahora tendrían como plato nacional la caldereta de tu receta, llena de color y sabor como tu la has pintado. Veo que la Hilaria y el Trump lo están esperando.

    ResponElimina
  12. La primera un gran encuadre con un colorido magnífico y muy descriptiva y dinámica. La segunda casi lo mismo salvo que el cangrejo ya no tiene dinamismo ( el pobrecito).

    ResponElimina
  13. Eres un travieso, con buenos colores, buen dibujo y mucha inventiva!!!

    ResponElimina
  14. Joan Mª: A part de la magnífica aquarel.la veig que paral.lelament tens coneixaments culinaris que també és un remarcable art.La pròxima especialitat pot ser bomber o comadrona.......... Qui lo sa¡¡¡¡¡



    ResponElimina
  15. Magnífica la galera, i gràcies per la recepta!

    ResponElimina
  16. Ja que ens convides a aquest gran festí. Cal degustar-la lentament, escurant cap i potes. Per després digerir-la, tot esperant el cant de les sirenes

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.