Per fer aquest plat fa falta
Una Galera del tipus JEROMÍN...
uns cossos de Cranc Reial,
1/2 Quilo de llagostins de Lepanto
i unes gambes de Viola...
posem la Galera en una cassola gran,
la cubrim d'aigua fins a la meitat,
quan comenci a bullir
afegir els cossos, els llagostins i les gambes,
fer-ho coure lentament... i quan
vegeu que la fusta de la Galera ja es tova...
JA ES POT EMPLATAR !!!
(Deu us agafi confessats)
Con lo bien que pinta mi niño, déjalo solo, solo pintando, que el salero
ResponEliminalo pone el amigo Fernando.
Muchos abrazos
Sr, Fernando, JEROMIN o DON JUAN DE AUSTRIA, ahuria estat encantat de tenir-t'he a la GALERA per fer l'arros, pintar el barco , o remar a la bodega ... però segú que hauria estat encantat de conixer.Ets que fa mitja hora que no paro de riure.
ResponEliminaEsts únic , felicitats
Ets un atrevit! mira que triar el barco gros y per la popa...A mi em feia por mirar-lo! T'ha quedat millor que al natural. Lo de la boque ja es de professional.
ResponEliminaUna mariscada de "cheff CRAnK". Llàstima que el sutge que en surti no permeti calafatar el buc per botar-lo de nou. Fins i tot trobaríes voluntaris per fer de galiots!
ResponEliminaIba a comentar el encuadre, la composición, que si la sección dorada y... es que contigo no puedo, me entra la risa tonta.
ResponEliminaA mi també!! Però de conya en conya vas fent les teves petites grans obres!
ResponEliminaEn tu línea,.... Buenas!!!!
ResponEliminaCom es nota la ma del Cheff! Quina bona pinta que fa el plat!! Per sucar-hi pa!!!
ResponEliminaque cachondo eres no se si me gusta mas tus comentarios o tus pinturas me apuntas como comensal
ResponEliminaque cachondo eres no se si me gusta mas tus comentarios o tus pinturas me apuntas como comensal
ResponEliminaSi cocinas la mitad de bien que pintas optarías por las estrellas de Michelin!
ResponEliminaCon esta galera, Colón hubiese descubierto New York y ahora tendrían como plato nacional la caldereta de tu receta, llena de color y sabor como tu la has pintado. Veo que la Hilaria y el Trump lo están esperando.
ResponEliminaLa primera un gran encuadre con un colorido magnífico y muy descriptiva y dinámica. La segunda casi lo mismo salvo que el cangrejo ya no tiene dinamismo ( el pobrecito).
ResponEliminaEres un travieso, con buenos colores, buen dibujo y mucha inventiva!!!
ResponEliminaJoan Mª: A part de la magnífica aquarel.la veig que paral.lelament tens coneixaments culinaris que també és un remarcable art.La pròxima especialitat pot ser bomber o comadrona.......... Qui lo sa¡¡¡¡¡
ResponEliminaMagnífica la galera, i gràcies per la recepta!
ResponEliminaJa que ens convides a aquest gran festí. Cal degustar-la lentament, escurant cap i potes. Per després digerir-la, tot esperant el cant de les sirenes
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