dijous, 15 de maig del 2014

Plaça Major

..M'he quedat a la Plaça Major . He fet un racó de la Plaça i una panoràmica de les cases porticades La segona , dibuixada amb rotulador i pintada amb pressa..
 Una vegada mes , no podré contestar ni fer comentaris fins la setmaana vinent , perquè estaré fora de la ciutat, sense ordinador .
 Aprofito per recomanar anar a veure els retrats orientalistes del gran i poc conegut aquarel·lista Josep Tapiró al Museu Nacional d'Art Modern de Montjuic . Si us doneu presa , també podreu veure l'obra fotogràfica de Joan Colom -Barcelona anys seixanta- !

14 comentaris:

  1. Fas una feina bona,
    estàn a Barcelona.
    Bé, reposa al Pirineu,
    a la casa de la Seu.

    ResponElimina
  2. Aleix has fet dos aquarel.les molt bona, la primera molt ambientada i bon contrast entre llums i ombres, la segona reflexa perfectament la llum que impactava els edificis i el paviment de la plaça. Quina feinada.
    Felicitats i bon cap de setmana

    ResponElimina
  3. Esta vez amigo Aleix, me gusta más la segunda que la primera, a pesar de que la foto está excesivamente contrastada. La composición de la primera es mejor que el de la segunda... pero está (me sabe mal insistir tanto) excesivamente sobrecargada. En cambio la segunda mucho menos y eso relaja más la vista. Especialmente a mi, que ya sabes que antes era miope y ahora tengo la vista cansada.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  4. Tenen força i tot allò que fa que m´agradin tant les aquarel.les: dibuix, composició, valors i color. A mes de que son molt netes. Un 10 Aliex

    ResponElimina
  5. Aleix les tevés acuarel-les son un festival de colors,son especials.

    ResponElimina
  6. Para cuando leas esto (que es una felicitación por el trabajo realizado) ya habrán pasado muchas horas pero en cambio permanecerán en su sitio estas dos buens acuarelas.

    ResponElimina
  7. Molt bones les dues encara que a mi m'agrada mes la segona. Felicitats!!!

    ResponElimina
  8. BUEN TRABAJO ALEIX, ME GUSTAN LAS DOS, UN ABRAZO.

    ResponElimina
  9. Estupendas las dos, tu estilo ya es inconfundible ! Te felicito por el trabajo y por la suerte de estar una semana sin ordenador.

    ResponElimina
  10. Joan Mª i Àngels: Molt aconseguit el teu plantajament i l'ambient obtingut.

    ResponElimina
  11. Fiel a ti mismo tus acuarelas están muy conseguidas, cada vez
    son más "acuarelas"
    Abrazos

    ResponElimina
  12. Muchas gracias por los comentarios , amigos . Cuando vuelvo a ver o mirar con atención un trabajo reciente , es cuando mejor veo los defectos . Y coincido en que la primera està sobrecargada de trazos con pigmento ,.. la sombrilla no debería estar dibujada .. La foto de la segunda , esta muy contrastada y algo subida de intensidad ,

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.