dimecres, 11 de desembre del 2013

Plaça Reial

Diada completa: trobada amb els amics, sessió matinal de pintura i dinar de germanor a can Culleretes. Sorteig tradicional en el que m'ha tocat una aquarel·la preciosa d'en Josep Lluís Zorrilla. Més no es pot demanar. Quan a la pintura, no n'he sabut més, és el que hi ha. La llum i l'ombra són de collita pròpia, espero que em perdoneu la llicència.

11 comentaris:

  1. Per al · lusions, gràcies. I respecte a la xerrada que vam mantenir, agrair els teus comentaris tècnics. Cada vegada que ens veiem, em porto una "càpsula" de magisteri en aquarel · la. Respecte al que comenta Teresa sobre les ombres afegir que més mèrit tenen doncs com sabem el dia no va ser precisament assolellat. Així que una demostració de "tablas" en l'ofici.

    ResponElimina
  2. Ah... que bien! Has "urdido" las luces y las sombras con maestría! Un abrazo y felices fiestas!

    ResponElimina
  3. Estupenda ! Tienes que venir mas frecuentemente, necesitamos profes como tu.

    ResponElimina
  4. Estupenda ! Tienes que venir mas frecuentemente, necesitamos profes como tu.

    ResponElimina
  5. Les obres dels grands coneixedors, es coneixen com a grands obres.

    ResponElimina
  6. Amigo Rafael, te agradezco que hayas venido a esta salida y que nos hayas aportado esta bellísima acuarela, como si estuviésemos en pleno verano! Felicidades por saber poner aquello que no existe y con tanta maestría. Te quedó una acuarela muy buena!
    Esta misma composición la tengo hecha tal y como tú la has realizado, me refiero al sol, no a la calidad. Las tuyas son de maestro!
    Un fuerte abrazo y felices fiestas

    ResponElimina
  7. Buen trabajo Rafael acabas muy bien el año, como te dije el lunes no podre ir, así que muy buenas y felices fiestas junto a montse y demás familia, tu Chrismas es una delicia mirarlo, un abrazo.

    ResponElimina
  8. Pujals, ànima del blog de la colla, ha estat un plaer saludar-te i veure la teva obra ben solejada, el sol em fascina i em treu de dubtes, llàstima que aquest any a part de no seure amb els teus conciutadans, tampoc ho has fet amb mi, tant de bé que vem xerrar l'any passat, potser és una treva necessària pq de xerraire en sóc un bon tros i tu no et quedes pas curt, llicènia per parlar hurem de demanar, amunt pujals, per tot plegat. tonets

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.