dijous, 12 de desembre del 2013

onze del dotze del tretze !

.. m´havia proposat un programa comprimit : pintar a la Plaça del Pi , visitar La Parés i Trauma .. i pintar a la Plaça Reial !  Vaig fer dos petites aquarel·les de la Plaça del Pi i St. Josep Oriol . Vaig veure les exposicions del Ramón Moscardó i Perico Pastor , molt recomanables a qui com a mi, l'hi agradin els colors !  . i en anar a la Plaça Reial , em va semblar millor xarrar amb la gran colla del dimecres .. que aïllar-me pintant.. A Cal Cullaretes , bon ambient !  : Una bona jornada !!

11 comentaris:

  1. Bellos trabajos... no entiendo como podrías haber faltado a la cita! Esta gente de la colla es como su nombre lo indica... collonut! Un saludo y felices fiestas!

    ResponElimina
  2. Me gustan mucho las dos, veo la primera mas suelta. Muy buen trabajo.

    ResponElimina
  3. M'agraden molt aquestes aquarel.les, el color és lluminós i transparent,les ombres molt logrades i tot amb molt d'ambient.Felicitats

    ResponElimina
  4. Compte, compte.... Perque el contes que aquí contes están
    molt ben contats.
    M'agraden les teves obres !!

    ResponElimina
  5. Muy bien Aleix, veo con agrado tu progreso en la acuarela dando
    más importancia a la mancha que a la línea. Muy bien.
    Abrazos

    ResponElimina
  6. Aleix, muy buena esa primera. Me encanta y noto que estás cambiando hacia esa sintetización que persigues y que solo te sale o salía en tu última acuarela, hecha a "torrecuita". Te felicito. La segunda, está bien pero aún la encuentro un poco sobrecargada. En la primera la has clavao!! Felices fiestas.

    ResponElimina
  7. Muchas gracias amigos ! Cualquier mejora en mi pintura , es solo debida a la observación de vuestros trabajos y comentarios .Espero felicitar las navidades en persona el próximo miércoles !

    ResponElimina
  8. Molt bons treballs!! Aleix.
    Me alegró mucho tu presencia en la comida.

    ResponElimina
  9. Dos estupendos trabajos aleix!!! que tengas unas buenas Fiestas junto a los tuyos.

    ResponElimina
  10. excel.lent la primera, salut guilló! també vaig visitar fa una setmana el moscardó, molt bon criteri comercial, munta unes perspectives a gust del consumidor, talent, el perico no hi era em vaig delectar amb el toni catany, quin gran fotògraf!!! nadal excel.lent per a tu i molt d'èxit artístic

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.