dissabte, 17 de novembre del 2012

moltísssimes gràcies

molt emocionada per la vostra companyia, allò que es diu, entre tots ho farem tot! i va ésser cert, tothom va ésser molt generós en ser-hi, fins hi tot representaió de l'Agrupació d'Aquarel.listes de Catalunya
repeteixo, moltes gràcies!!
déu n'hi do de la vostra producció, hi han obres molt bones, i una reposa al meu taller a doble faç, ja sabeu, casa vostra!

avui inauguració a la Galeria Espai G d'Art, c/ de la Palla, 20 Terrassa, a les 19,30, molt a prop de la sala Soler i Palet: EL SO DEL SILENCI tots convidats, més faltaria
amunt!!!

diego: no quedé guapa en la foto con joshemari, la repetiremos y quitamos esta nariz, la mia, como es, claro pero......una es coqueta vale!!

tonets a cabassos per a tots!!!

7 comentaris:

  1. Respostes
    1. Diego: una magnífica a portación la tuya!! será muy bien guardada tanto fotos como videos, muchísimas gracias, gran labor la tuya, estoy muy nerviosa y hago faltas de toda especie, olvidos, otros.... un gran abrazo y montón de tonets para ti solo (los otros entraís todos en uno general y enorme,vale!)
      amunt!! ya digo: entre tots ho farem tot, moltes gràcies

      Elimina
  2. Tonets, somos nosotros los que te agradecemos el que nos hayas hecho pasar una velada tan agradable. Encima con el estómago lleno!!!
    Enhorabuena por tu exitazo en la expo. Eres un genio!!!
    Mushus y mushus y mushus!!!

    ResponElimina
  3. Añado mis felicitaciones a las de los compañeros, no pude ir por mis obligaciones de la Coral, pero mi espíritu si que estaba contigo.
    Muchísimos abrazos

    ResponElimina
  4. Teresa, las vigas aguantaron!! y quedaste como una reina.
    Enhorabuena por tu fantástica exposición y muchas gracias por todas tus atenciones.
    Tonets i amunt!!

    ResponElimina
  5. Teresa, m'afageixo a totes les felicitacions i gracies per l'exposició i per el dia tan estupendo que ens vas oferir, i que tots varem disfrutar. Molts tons!!

    ResponElimina
  6. Moltissimes gràcies, Terèsa, per aquesta magnífica rebuda. Tonets

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.