dijous, 7 d’octubre del 2010

dimecres, 6 d'octubre, Barceloneta




Vaig trovar "tema", pro em vaig instal.lar a ple sol : la llum et rebote en el paper ..i no es veuen ni els diferents foscos de la paleta ! .. es dura la vida del pintor d'exteriors! .. També es dura la dels pintors despistats: tres díes sense vindre els dimecres i perdua d'exposició ! . La colla te vitalitat.




7 comentaris:

  1. ¿On et vas ficar? No et vaig veure en tot el matí.

    ResponElimina
  2. Jo tampoc et vaig veure. Pensava que no havies vingut. Les dues m'agraden molt, la primera per lo colorista que és, i la segona per la força que té. Felicitats.

    ResponElimina
  3. El dibujo es mucho mejor que la acuarela. Es algo que a mí también me pasa!
    En la acuarela, tal vez has exagerado un poco los colores.

    ResponElimina
  4. Aleix, jo tampoc et vaig veure... té raó en Joshemari, i aixó que a ell l'hi agraden els colors vius! jo també els trobo molt pujats, en canvi el dibuix m'agrada molt, has fet un estil molt maco i molt lograda la llum amb l'hombra de la dreta. Felicitats !!

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies per els vostres comentaris !
    A mi ,també m'agrada més l'apunt - de vuit o deu minuts- que l'aquarel.la . Està pujada de color , i aquesta es realmet la paraula, Lluïs, perque li vaig pujar l'intensitat amb el photoshop!

    Joshemari, optaste por un tema poco atractivo , como considero las calles tan rectas del barrio , pero como siempre, has sacado una pintura atractiva.. y la luz de la fachada, me parece buenísima.
    Alberto , el cel d'una de les obres que tens exposades al Club, es d'els millors que he vist darrerament en aquarel.la !
    Lluïs, l'altre cop que vam vindre a la Barceloneta , vaig pintar exactament des-de el lloc en que tu ho vas fer ..i potsé perque hi havia massa llum , també em va sortir una pintura sense frescor. Crec que les condicions físiques del medi en que es pinte , condicionen el resultat

    ResponElimina
  6. JO TAMBÉ PREFEREIXO EL DIBUIX, THA QUEDAT MOLT BE. FELICITATS

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.