dijous, 28 d’octubre del 2010

Carrer de Sant Roc i Parroquia de Sant Angel Custodi







Aquarel.la : Carrer de Sant Roc , des-de la cantonada amb Creu Coberta . Per no molestar als vianans , em vaig mitg amagar al costat de grands "containers"d'escombreríes . Vaig testimoniar, que amb una frequencia constant d'uns set o vuit minuts, una profesó de personatges de totes les apariencies, realitzaven el ritual de obrir, regirar, i acops treure quansevol objecte dels contenidors. Aixó es així !




Apunts : Parroquia de Sant Angel Custodi des-de el carrer de Sant Roc .


Cerveses al "Restaurante Maza"

3 comentaris:

  1. El tema de los contenedores es un reciclaje contínuo. Lo que unos desprecian, aprovechan otros.
    Aleix, el primer dibujo me gusta porque es difícil y te ha quedado bien.
    El segundo, no está mal pero hay algo en la cúpula que queda un poco emborronado. es una pena porque el conjunto es bueno.
    El tercero, la acuarela me gusta y ya te dije que me gustaba cuando lo ví. Faltaba un poco de contraste y creo verlo ahora.

    ResponElimina
  2. Gràcies per els vostres comentaris Crec que com més ràpid pinto , més aceptació te ...: tindré que dedicar-me a l'abstracció ! - es broma !!

    Joshemari, aparte de lo que aprendo de tu pintura , tienes el interés de analizar y comentar nuestros trabajos .. y encima , nos culturalizas con tus escritos histórico -geográficos de los barrios que pintamos ! . Eres un referente .

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.