dijous, 5 d’agost del 2010

Aqui teniu la meva versió de la plaça de Sant Miquel de la vila de Gràcia, pintada al compas de les cançons que entonavem (¿o desentonavem?) els companys, Joshemari, Pantaleon i jo mateix. El resultat de les pintures les heu de jutjar vosaltres, en quant als cantics, no deviem de fer-ho del tot malament doncs no va ploure, malgrat ennuvolar-se diverses vegades durant el matí. a reveure.
Posted by Picasa

10 comentaris:

  1. és cert que millores de dia en dia. Enhorabona!

    ResponElimina
  2. ¡Gracies Albert! pots anar-ten tranquil de vacances, que ja has fet la bona obra com si fóssis un minyó escolta. Agraeixo el teu comentari.¡Gaudiu molt de les vacances! A reveure.

    ResponElimina
  3. Hola miembro del trio "los calaveras"... Qué bien lo pasamos, no?
    A pesar que casi provocamos una lluvia torrencial, te quedó una acuarela muy lograda!
    Riau...riau! Los mozos del pueblo...

    ResponElimina
  4. Aquesta cançó no l'ha gravat el Diego, jo la vull sentir :)

    T'ha quedat molt bé la placeta.
    una abraçada

    ResponElimina
  5. Antoni , M'agrada la font , el terra, el fons .. pro tots els elements semblen una mica separats entre ells. El Casagnet diu que s'ha d'utilizar un color "mare" que conjunti tota l'aquarel.la
    Una abraçada

    ResponElimina
  6. Joshemari, de calavera nada de nada,que estamos relativamente rollizos(al menos, yo).Gracias por tu critica constructiva.Abrazos.

    ResponElimina
  7. Hola Cinta,si no va gravar-la. les seves poderoses raons tindría.De totes maneres.assajant una mica podriem formar el grup "els aquacantors dels dimecres".Merces per agradar-te la plaçeta.Petons.

    ResponElimina
  8. Aleix, Merces pel teu comentari. A la primera oportunitat m'has d'explicar amb més detall lo del color "mare".A reveure.

    ResponElimina
  9. Si las canciones sé parecián solo un poco a tu pintura creo que fué una mañana perfecta . Un saludo de
    MªCarmen

    ResponElimina
  10. Hola MªCarmen ¡Menuda la ha liado Joshemari con las canciones!.En cuanto a la mañana,sí que fue una mañana perfecta.1º/ Sombra(buena sombra).2º/Buen tema(la placeta la "descubrió"Joshemari)y 3º/ Buena compañia(Joshemari,Pantaleon..Y un servidor).En cuanto a la pintura, deseo que este un poquito mas afinada que las canciones. Estoy muy contento de que te guste. Besos.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.