dijous, 4 de març del 2010

dimecres,3 de març Rambla del Poble Nou


Plovia, però ens havíem desplaçat per pintar... Sabia greu no aprofitar el dematí ... i era un cert repte. Vaig dibuixar molt i massa ràpid.. i en començar a posar color .. semblava que la pluja volia fer la meva feina ! . Refugiat en l'entrada d'un bar vaig canviar el full i experimentar en pintar directament en groc- ocre. Per moments, em va semblar que sota la pluja el resultat era quelcom d'especial . Però un cop sec el paper , no es veu res d'interessant . Mostro aquest apunt, com a curiositat i per deixar una porta oberta a l'experiència ..


La pintura dibuixada i mitg colorejada "in situ", l'he acabat a casa . L'altre apunt, es una mica el que volía fer sota la pluja ...

1 comentari:

  1. Lo mismo que te digo en el comentario posterior.
    Creo que cuando te ves más apurado, por la circuntancia que sea, prisa, lluvia etc, es cuando haces unas acuarelas extraordinarias.

    Me acuerdo el que tengo en casa tuyo. Anduviste con bastantes apuros. Se te cayó la paleta al suelo y el papel, estabas nervioso y lo hiciste de pié, con prisas y a pulso. Resultado: una de tus mejores acuarelas.
    Hoy, igual!
    Un abrazo.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.