dimecres, 24 de març del 2010

Carrer de les Caputxes


Aquarel·la de 43 x 30 cm. paper Canson-Guarro Basik de 370 gr. gra fi.
Avui hem repetit el lloc de la setmana passada. El dia ha estat gris, el sol no ha brillat, només en algún moment a donat fe de la seva presència, però mol tímidament. He fugit dels carrers linials del cantó dret de la Via Laietana (els darreres de la catedral) i he buscat un lloc amb més varietat formal. En el carrer de les Caputxes he trobat el que buscava: carrers curts que donen entrades de llum, arcades que creen espais més foscos, parets frontals que trenquen les perspectives infinites de balcons i finestres a dreta i esquerra, etc. I això és el que he fet , si no us agrada no tinc escusa, perquè el tema era preciós.
La posada en comú dels treballs i la cervesa ha tingut - amb tanta colla ja ens hi anem acostumant - un motiu de brindis: l'aniversari d'en Raimon (no dic quants n'ha fet, que ho digui ell si vol)
Per molts anys amic!!!!!

6 comentaris:

  1. T'ha quedat molt be i el tema té molt d'encant. ¡¡Felicitats!!

    ResponElimina
  2. Me gusta mucho tu acuarela de hoy, como casi todas las tuyas, me gusta el color y el encuadre.
    Felicitaciones

    ResponElimina
  3. M'agrada molt la aquarel·la que has fet, com tu dius el tema era preciós i tu ho has reflexat perfectament.

    ResponElimina
  4. Baya cosa bonita que has hecho hoy Rafael te felicito,saludos.

    ResponElimina
  5. No se com t'ho fas per aconseguir, amb aquestes mides, aquest nivell de detall. La roba estesa li dona el caracter que té el barri. Felicitats!

    ResponElimina
  6. Hoy, Rafael, aparte del día desagradable y que te separaste un poco del grupo y supongo debiste estar rodeado de "guiris", acertaste en la acuarela. Te felicito porque te quedó muy bien.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.