divendres, 12 de desembre del 2014

El carrer de Colom i el monument a Frederic Soler (Pitarra)


El dimecres vaig fer el dibuix del monument a Pitarra. Volia fer el carrer de Colom però el "senyor" que fregava l'entrada de la seva botiga em va tirar el cubell d'aigua i es van formar uns rierols que m'obigaren a desistir en l'intent. Hi vaig tornar l'endemà ja que el tema m'interessava.

6 comentaris:

  1. L'aquarel·la és una lliçó. M'agrada molt. D'entrada el tema amb aquesta llum em sembla d'una dificultat extraordinària. M'atreveixo a dir que és una de les millors aquarel·les que he vist fer dins la colla. Et felicito i me la quedo en un arxiu a part per poder-la estudiar amb calma. Felicitats Xevi.

    ResponElimina
  2. Pobre Xevi, si no son los municipales es el señor del cubo de agua... Serás gafe? Un buen dibujo de la estatua y su entorno. No necesita más.
    La otra acuarela, hecha fuera de la salida del miércoles, esta bien. Sabes mucho!

    ResponElimina
  3. El dibujo está muy bien, pero la acuarela es fenomenal
    casi diría que es una acuarela "pasada por agua".
    Muchos abrazos

    ResponElimina
  4. NO entiendo bien porque diferencia Benito entre acuarela y dibujo... No son dos acuarelas? Respecto a la primera, al ser tan figurativa, encuentro un error en la perspectiva de la base del pilar central y la relación entre los dos arcos, que me distrae del resto... Está tan bien representada la realidad, que cualquier fallo se nota y resalta! De todas maneras me parece que dominas el tema como pocos! Muy bien las dos!

    ResponElimina
  5. Joan Mª: Una molt bona aquarel.la que s'apoia amb un magnífic dibuix. Ole¡¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.