divendres, 30 d’agost del 2013

Sant Pau del Camp

                                                                CLAUSTRE
 Feta totalment a casa. La que vaig començar in situ anava per molt mal camí o al menys aixó me semblava . perdó per saltar-me les regles.

12 comentaris:

  1. Amic Antoni Boronat, jo no crec que t'hagis saltat
    cap altre cosa que la gran complexitat de dibuixar
    aquest claustre in situ. Es patent que la vas fer
    amb la sortida del dimecres amb la colla , soc
    testimoni de la seva gestacio, dificultosa per les
    circunstancies d'espai, llum, i temps necessari
    Per encaixar en el paper tota aquesta munio de
    rinjols i capitells.
    El part ha estat a casa?... enhorabona!!!
    T'ha quedat molt be, inclosa la llum.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Fernando, si hagues continuat amb el que feia de segur que el part hagues sigut un "aborto"

      Elimina
  2. Amigo Boro, te felicito, magnífica acuarela, el que la hayas hecho en casa no solo no le quita mérito sino que corrobora mi opinión de que cuando la obra está bien hecha, desde dónde se haga no tiene importancia, lo que sí es importante cuando se pinta en el estudio es haber realizado ya el mismo tema en otras ocasiones y de esta manera la referencia es más clara.
    Muchos y entusiastas abrazos

    ResponElimina
  3. Fantástica, Boro!!! Escogiste un ángulo incómodo y complicado (eso debe ser inherente a ti) pero con todo, conseguiste una magnífica acuarela. Sí señor!
    Lo debías tener bien grabado en tu cabeza cuando decidiste lo que ibas a pintar. In situ o en casa... chico, lo has logrado! Te felicito!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lo tenia grabado en la Olimpus de 14 megapixel, sin ella estaría perdido, perdido. Gracias por la felicitación. Hasta el miercoles, si los dioses nos son propícios.

      Elimina
  4. Gracias, Eduardo ,Siempre me es mas fácil pintar en casa, pero me gustaría de una vez por todas terminar las acuarelas en el lugar escogido. Un abrazo.

    ResponElimina
  5. Pues no creas que es fácil el tema por su encuadre y dificultades para el dibujo. Y no pasa nada por acabarlo en casa con el apoyo de una fotografía. ¿sabemos la gran cantidad de trabajos que admiramos y que grandes artistas han hecho (y hacen) con este procedimiento?. Lo que improta es el resultado y sobre todo disfrutar el momento. Saludos.

    ResponElimina
  6. El resultat és el que compta i el resultat és bo. Aquest tema és punyetero perquè les sombres en un claustre corren molt de pressa i, en canvi, per a fer el dibuix ben fet, procurant que les perspectives no fallin, s'hi inverteix molta estona. La llum l'has donat molt bé. Magnífica!

    ResponElimina
  7. Joan Mª de Castellar: Un feliç "enquadre". Enhorabona¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  8. Estimats companys:
    Jose Luis, Antoni i Joan Mª. Mecés pels vostres comentaris. Per manca de temps no vos responc individualment. Fins dimecres al Laberint.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.