diumenge, 6 de maig del 2012


                        
          La Sagrada Família










4 comentaris:

  1. Aquestes també m'agraden molt, suposso que son del mateix Joan De Castellar, per la pinzellada i perque les ha penjat la mateixa Àngels, peró encara son més impresionistes, quasi abstractes, i ben bé podrien fer pensar que son d'un altre autor. Felicitats Joan, domines molt bé les dues tendències !!

    ResponElimina
  2. Bon dia: Sí són de dos autors diferents Lluís. Gràcies per el teu comentari. Les dues primeres són de Joan Mª de Castellar i les altres dues de Àngels Estella

    ResponElimina
  3. Gràcies per el teu aclariment, Àngels, i felicitats també per Àngels Estella (que deu ser la mateixa Àngels que ho ha penjat tot... o no?).
    Heu anat al mateix mestre? dintre de que cada un-e, té una tendèncie diferent, els dos estils s'assemblen molt, per la seva netedat, per el traços, per no enquadrar el tema, deixant-lo respirar com si fos una il·lustració,per els tons de color que han agafat les fotos (que semblen fetes amb la mateixa càmara i la mateixa llum) etc . Tot aixó ho dic d'una manera positiva, perqué m'agradeu molt els dos!

    ResponElimina
  4. Me encantan toda esa serie de acuarelas de uno o de otro o de otra. Aún no me aclaro cual es quien, pero sí puedo asegurar que me gustan todas esas acuarelas. Por su simplicidad y sueltas!!
    Espero conoceros!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.