dijous, 9 d’abril del 2020

Confinament, dia 9 d'abril


                                                Avui dijous paella per a dos (la real i la ficticia)

9 comentaris:

  1. Hola Antoni, dona molta gana aquesta paella¡¡¡. A ver si se acaba aviar tot aquet merde i podrem altra vegada sortir a pintar al sol...solet¡¡¡ Cuídat

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, Maria Teresa. Cuidat tu també molt. (P.D.La paella estaba boníssima)

    ResponElimina
  3. Aixó no es una confinació...... Aixó es, en veritat us dic, una clausura, doncs veient l'àpat que fots, TU VIVES COMO UN CURA !!!!
    Preguem, germans, per que segueixi així, com a minim, per molts anys...

    ResponElimina
  4. Pero qué pinta tiene? Ya veo que haces bondad para el confinamiento. Esto es ayudar en el combate contra el COVID19!!! Cabe alguno más?

    ResponElimina
  5. Respostes per ordre d'aparicio:

    Aixo es un confinament en tota regla. El peix m'el pujan a casa.els pebrots les carxofes la ceba i els alls m'els porta un dels fills,la condimentació la faig jo i ens ho menjem la dona i jo com a activitat per no aburrir-nos.


    Lo siento pero no cabe nadie mas,sino no seriá confinamiento. No se si ayuda en el combate,pero mientras se pueda.....veremos la crisis que tenemos encima a donde nos lleva.

    ¡Salut a Tots!

    ResponElimina
  6. Antoni: Estás trabajando como una fiera. con la cantidad las acuarelas aparecen mas fluidas y directas. no solo en esta paella sino en algunas realizadas desde tu confinamiento Te felicito.

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies pel teu comentari respecte a els meus dibuixos fets en programes de disseny a l'ordinador. Ara que estem tancats a casa, dibuixar amb Adobe Illustrator o PhotoShop, sempre és més laboriós i/o ocupa més hores que fer una aquarel·la... i més jo que dibuixo massa ràpid.
    A l'ordinador, la feina se m'allarga i em dura més hores contra l'avorriment.
    Fa uns dies he posat al Blogg el dibuix d'un patinet elèctric, i ara estic dibuixant una trompeta de pistons. Així ens entretenim els que, com tú, tenim el privilegi de saber dibuixar!

    ResponElimina
  8. Per cert; la teva paella devia ser tant bona com la teva aquarel·la. Bon profit!!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.