dimecres, 1 de febrer del 2017

Des del carrer del Rec (i des de casa)


Aquest enquadrament l'he dibuixat aprofitant el sol que m'escalfava un angle del mateix carrer del Rec. Darrere hi tenia l'amic Marré que també treballava la seva aquarel.la. 
Però les puntes dels edificis aviat han tapat el sol i m'he començat a fotre de fred (el meu constipat no s'acaba mai). Així és que, amb el dibuix acabat, sense marcar ombres ni fer cap foto de referència, he arribat a casa i he pintat l'aquarel.la a l'estudi amb típics trucs d'il.lustrador, inventant llums, treient-se de la màniga ombres, tocs de sol i gamma de colors perquè la cosa resultés "aparent".


8 comentaris:

  1. Jolín, que cabreig !... tu sense anar i que tros d'aquarel·la i jo tot el matí i sense acabar les meve escombraria.... és broma, no em cabreja, m'admira. Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Pintar en casa tiene inconvenientes y ventajas, si no estás en el lugar te falta la referencia este es el inconveniente,
    la ventaja es que en casa se dispone del tiempo y de la comodidad del clima y en Cuanto a la ceación te da la libertad de realizar
    lo que creas más conveniente. A pesar de todo prefiero pintar fuera de casa, in situ, las mejores acuarelas las he conseguido
    con poco tiempo para realizarlas, quedan más espontáneas. Tu profesionalidad se demuestra en cualquiera de los dos casos. Esta es mi opinión.
    Un gran abrazo

    ResponElimina
  3. ELcarrer del Rec ha estat avuí el protagonista i la teva pintura amb practicament dos colors és molt atractiva. M'agrada molt

    ResponElimina
  4. Joan Mª: És una gran mostra de les teves ambientacions tant logrades.

    ResponElimina
  5. Només el fet d'haver pintat molt et pot permetre sortir airós de resoldre el color de imaginació, doncs el dibuix ja el tenies molt ben plantejat quan vas marxar. Espero que el refredat millori. Ja saps, la vida d'artista és molt dura!!

    ResponElimina
  6. Muy conseguida esta acuarela con una buena calidez, color y luz y con el ambiente muy bien captado, siempre con tu perfecto dominio de la ilustración.

    ResponElimina
  7. Excelente dibujo y combinación de colores !

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.