dimecres, 25 de setembre del 2013


9 comentaris:

 1. Has fet una bona aquarel·la.
  Formidable la varietat de colors

  ResponElimina
 2. Juan, de las que hasta ahora he visto tuyas, esta es la mejor!! Sin lugar a dudas. Por lo que quiere decir que estás dando grandes pasos para futuras grandes acuarelas. Sigo pensando, a pesar de todo, que rebajar el tono de los colores en algunos segundos planos será uno de tus objetivos.
  En esta acuarela también has de cuidar que el contraste de sombra y luz sean más fuertes.
  Todo ello no desmerece esta buena acuarela.
  Tu paleta de colores es buena. O sea, que sigue con ellos.
  Un abrazo.

  ResponElimina
 3. Joshemari, gracias por la moral que me das y como siempre por tus consejos; ahora, la esponja son palabras mayores y " tiempo al tiempo".
  Un fuerte abrazo

  ResponElimina
 4. Buena acuarela!! hay por ahí algunas manchas muy interesantes.

  ResponElimina
 5. Esta muy bien Joan, a pesar de ser un tema difícil y te felicito por el éxito de hacerla grande, ves que fácil ?

  ResponElimina
 6. Amb la retallada ha guanyat molt, has sabut treure profit del tema. La composició es mes acurada ara. Molt ben vist.

  ResponElimina
 7. Muy interesante el tema y el color, el dibujo un poco descuidado, y el dibujo es el cincuenta por cien de la obra, pero tiene solución, dibujar más, dibujar, dibujar.
  Abrazos

  ResponElimina
 8. Joan, estic d'acord amb Domingo, referent a l'importància del dibuix, en aquet cas, les columnes "ballen", i l'horitzontal de les escales cau cap a baix per la seva dreta, (aquets detalls de verticals i horitzontals, quan fallen es noten molt) crec que t'ha passat lo mateix que a mí, aquesta setmana, al volguer començar a pintar, sensa repassar el dibuix, s'obliden alguns detalls així. Es una llàstima, perque al meu parer, aquesta aquarel-la, es molt bona, tens uns tocs molt espontánis i el color molt ben lograt, m'agrada molt!
  (lo que et dic, es només per "rizar el rizo", ya que estic segur que tens molt bona fusta i si cuides aquets petits peró importants detalls, pots fer uns treballs que ens deixarán a tos admirats) Una abraçada!

  ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.